Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Οδοντόβουρτσα που καθαρίζει τα δόντια σας σε 10 δευτερόλεπτα

1 min read
This Toothbrush Cleans Your Mouth in 10 Seconds1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το όνειρο του καθενός από εμάς, μα πιο φυσικά, μα το να ξεμπερδεύουμε με το βούρτσισμα των δοντιών μας όσο πιο γρήγορα μπορούμε. 🙂


Ε λοιπόν σας έχουμε τη λύση. Στην έκθεση τεχνολογίας CES 2020 που διεξήχθη στο Λας Βέγκας μια γαλλική εταιρεία FasTeesH (τυχαίο δεν νομίζω) παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία, μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ικανή να καθαρίσει το στόμα σας σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα.

Τo όνομα αυτής Y-Brush.

H ηλεκτρική αυτή οδοντόβουρτσα χρησιμοποιεί τεχνολογία ηχητικής δόνησης για να καθαρίζει το στόμα τόσο γρήγορα και με ακρίβεια. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η οδοντόβουρτσα της αφαιρεί 15% περισσότερη πλάκα από μια κοινή οδοντόβουρτσα.

Η Y-Brush είναι κατασκευασμένη από λεπτό νάιλον (τρίχες δηλαδή) οι οποίες συνδέονται με ένα εύκαμπτο επιστόμιο. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εφαρμόσετε την οδοντόκρεμα της επιλογής σας στις τρίχες και να κρατήσετε το gadget σε επαφή με το στόμα σας για 5 δευτερόλεπτα ανά πλευρά.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες ενώ η μπαταρία της Y-Brush σύμφωνα με τη FasTeesH σας βγάζει άνετα ένα μήνα με μία μόνο φόρτιση και μαζί με την οδοντόβουρτσα έρχεται και μία βάση φόρτισης.

Η Y-Brush είναι διαθέσιμη για αγορά σε δύο μεγέθη – Μικρή για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών και Μεσαία για άτομα άνω των 12 ετών.

Η τιμή θα ξεκινά από τα $ 125 και στο πακέτο Solo το οποίο θα περιλαμβάνει μια λαβή, ένα πινέλο, ένα φορτιστή USB και μια βάση φόρτισης.

Το προϊόν θα διατεθεί παγκοσμίως και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2020  τριμήνου, άντε και καλά βουρτσίσματα.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα