20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Galaxy Bloom η νέα ονομασία του Galaxy Fold 2

1 min read
galaxy fold clamshell design launch february featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung το Galaxy Fold 2 τελικά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο με την ονομασία «Galaxy Bloom».


Το όνομα επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλή επιχειρήσεων κινητής τηλεφωνίας, DJ Koh, σε μια αποκαλούμενη μυστική συνάντηση με εταίρους και παρόχους στο πλαίσιο της CES 2020 στο Λας Βέγκας. Ο Koh επιβεβαίωσε επίσης και αυτό που σας είχαμε πει, ότι ο διάδοχος του Galaxy S10 θα ονομαστεί το Galaxy S20 αντί του Galaxy S11. Σύμφωνα με την έκθεση, οι επερχόμενες ναυαρχίδες θα ονομαστούν Galaxy S20, Galaxy S20 + και Galaxy S20 Ultra.

Η έκθεση, προέρχεται από μία δημοσίευση του ΝότιοΚορεάτικου πρακτορείου, AjuNews και εμφανίζει επίσης και μια εικόνα από τις διαφάνειες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποκαλύπτοντας το επίσημο όνομα της επερχόμενης συσκευής.

galaxy bloom

Σημειώστε ότι δεν έχουμε τρόπο να επαληθεύσουμε κανέναν από αυτούς τους ισχυρισμούς σε αυτό το χρονικό σημείο, γι ‘αυτό κρατάμε μία επιφύλαξη. Ωστόσο, δεδομένου ότι τέτοιες «μυστικές» συναντήσεις σε προηγούμενες CES επαληθεύτηκαν ως ακριβείς πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων και των αναφορών για το πρώτο Galaxy Fold, κατά πάσα πιθανότητα όλα τα παραπάνω θα ισχύουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ονομασία “Bloom” ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το κωδικό όνομα του Galaxy Fold, από τότε που βρισκόταν στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του. Ωστόσο, είναι σχετικά σπάνιο για τις εταιρείες να διαθέτουν συσκευές στην αγορά με κωδικό όνομα προπαραγωγής, γι ‘αυτό και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το επόμενο αναδιπλούμενο smaartphone από τη Samsung να κυκλοφορήσει σαν Galaxy Fold 2.

Ο Koh πιστεύεται επίσης ότι είπε ότι ο σχεδιασμός του Galaxy Bloom εμπνέεται από τη γνωστή μάρκα καλλυντικών της Lancôme θέλοντας έτσι ο νέος σχεδιασμός του να προσεγγίσει και το γυναικείο πληθυσμό.

Η έκθεση επιβεβαίωσε επίσης ότι τόσο η σειρά Bloom όσο και η σειρά S20 θα παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα