Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τελείωσε το χαρτί στην τουαλέτα στη δύσκολη στιγμή; τώρα η τεχνολογία σας έχει τη λύση [CES 2020]

1 min read
der charmin rollbot1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ευτυχώς που υπάρχει και η Charmin για να σας βγάλει από τα δύσκολα


Η γνωστή εταιρία που παράγει χαρτί υγείας και μωρομάντηλα παρουσίασε στην έκθεση CES 2020 στο Las Vegas μία από τις καινοτόμες της τεχνολογίες, το RollBot.

Το Rollbot είναι ένα χαριτωμένο μικρό ρομπότ το οποίο έχει μία και μόνο πολύ σημαντική δουλειά, να σας φέρει το χαρτί υγείας στα χέρια σας όταν πλέον έχετε χάσει όλες σας τις ελπίδες, στη δύσκολη στιγμή.

charmin rollbot during cess1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το ρομπότ αυτόματης εξισορρόπησης κυλάει στους δύο του τροχούς, και συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth γι αυτό φροντίστε να το έχετε σε κοντινή απόσταση περίπου 30 μέτρων, καθώς η εμβέλεια του Bluetooth είναι λίγο περιορισμένη.

Σταθείτε έχει και συνέχεια…

Από ότι φαίνεται η Charmin πραγματικά νοιάζεται για εσάς και το εννοούμε!

v i pee 2 3d image copy1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Charmin κατασκεύασε επίσης και έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα οσμής ο οποίος στην ουσία “μυρίζει” το χώρο και σας ενημερώνει εάν είναι ασφαλές να εισέλθετε ή όχι.

Ο αισθητήρας SmellSense μπορεί να ανιχνεύσει ενώσεις διοξειδίου του άνθρακα ή υδρόθειου που “αφήνονται” από προηγούμενους επισκέπτες και εμφανίζει τις ενδείξεις GO ή NO GO για να σας ενημερώσει εάν είναι ο χώρος καθαρός ώστε να εισέλθετε άφοβα.

Τώρα βέβαια εάν είχατε για μεσημεριανό γίγαντες Πρεσπών καλόν θα ήταν να μην μπει ούτε το Rollbot μέσα στην τουαλέτα γιατί δεν νομίζω η Charmin να έχει προβλέψει τις χημικές ενώσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί εκεί μέσα, οπότε καλύτερα να μην το ριψοκινδυνεύσετε!

Τέλος, η Charmin παρουσίασε και το V.I.Pee, το οποίο είναι ένα VR ( virtual reality) σύστημα που αποτελείται από ένα Oculus Rift S για να σας κρατάει συντροφιά στην δύσκολες στιγμές της τουαλέτας.

androidcentral

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα