19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Tomahawk, Νέο Modular Gaming Desktop PC από την Razer

1 min read
razer tomahawk modular gaming desktop unveiled ces 20201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γνωστό ότι η Razer είναι κορυφαία στο είδος της και κατασκευάζει αρκετά και διάφορα καλούδια για τους δεινούς gamers.


Κατασκευάζει ακουστικά, ποντίκια, gaming laptops ακόμα και φρυγανιέρες αλλά στη CES 2020, η εταιρεία μας εξέπληξε με έναν επιτραπέζιο gaming PC επ’ ονόματι Razer Tomahawk.

Το Razer Tomahawk έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Intel, και το μυστικό πίσω από το μικρό του μέγεθος και την αρθρωτή του μορφή, είναι στην πραγματικότητα το Intel NUC 9 Extreme Compute Element. Αυτή είναι η υπολογιστική κάρτα, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Intel η οποία συσκευάζει τα περισσότερα βασικά στοιχεία ενός easy-to-swap PC.

Με το Intel NUC στον πυρήνα του, το Razer Tomahawk μπορεί να συσκευάσει μέχρι έναν Intel Core i9 επεξεργαστή , μνήμη RAM 64GB και WiFi 6. Το NUC φέρνει επίσης μια πληθώρα θυρών στο Razer Tomahawk, συμπεριλαμβανομένων των 2x Thunderbolt 3, 2x 1G Ethernet , 2x HDMI 2.0A, 6x USB 3.2 Gen 2 – και όλα αυτά σε ένα μικρό πλαίσιο που πιο πολύ μοιάζει σαν ένα περίβλημα από GPU.

Tomahawk razer

Μιλώντας για GPU, η Razer σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Tomahawk με μια RTX 2080 Super GPU. Επιπλέον, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αρθρωτό gaming pc, οι χρήστες θα μπορούν να αντικαταστήσουν την GPU με μία νέα όποτε το επιθυμούν. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το Intel NUC μέσα στον υπολογιστή, οπότε όταν έρθει ο καιρός να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή, θα είναι σχεδόν τόσο εύκολο όσο η αλλαγή μιας περιφερειακής κάρτας ή η προσθήκη ενός επιπλέον module μνήμης RAM.

Η Intel δηλώνει ότι σχεδιάζει να υποστηρίξει το Tomahawk για τουλάχιστον δυο χρόνια, καθώς και άλλοι κατασκευαστές, όπως η Cooler Master.

Η Razer σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Tomahawk στο κοινό τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ενώ η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή για αυτό το gaming pc κάποιες φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του θα κυμαίνεται κοντά στα $ 2000.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα