24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα Samsung Galaxy S20 και S20 + θα διαθέτουν αναβαθμισμένο αισθητήρα κάμερας, αλλά όχι 108 megapixel

1 min read
Samsung Galaxy S10 deal1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S20, S20+  και S20 Ultra  στην εκδήλωση Unpacked της Samsung στις 11 Φεβρουαρίου και πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με τους αισθητήρες κάμερας που θα διαθέτουν τα συγκεκριμένα κινητά.


Το Samsung Galaxy S20 Ultra αναμένεται να διαθέτει μια κύρια κάμερα 108 Megapixel, αλλά σύμφωνα με το διάσημο tweeter Ice universe  τα S20 και S20 + θα διαθέτουν αναβαθμισμένους αισθητήρες, αλλά 12 megapixel.

 

Στο παραπάνω tweet, αποκάλυψε ότι τα S20 & S20+ θα διαθέτουν ένα νέο αισθητήρα 12 MP με μεγαλύτερα εικονοκύτταρα 1,8 micron, πράγμα που θα σημαίνει μειωμένο θόρυβο και καλύτερη φωτογραφία χαμηλού φωτισμού.

Τα smartphones θα διαθέτουν επίσης νέες χρήσιμες λειτουργίες κάμερας, όπως Director’s View Mode, Night Hyperlapse, Single Take Photo, Vertical Panoramas και προσαρμοσμένων φίλτρων.

Απομένουν λοιπόν μόνο λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των επίμαχων ναυαρχίδων της Samsung και ανυπομονούμε να δούμε τελικά αν όλες αυτές οι διαρροές επιβεβαιωθούν.

mspoweruser

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα