Η CES 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω COVID-19

Η CES 2020 ήταν μία από τις τελευταίες μεγάλες εκθέσεις τεχνολογίας η οποία πραγματοποιήθηκε με παρουσία κόσμου.

Από εκεί και πέρα έγινε ο κακός χαμός, απανωτές ακυρώσεις εκδηλώσεων και εκθέσεων η μία μετά την άλλη λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Τώρα, η Consumer Technology Association (CTA), η διοργανώτρια εταιρεία της CES, ανακοίνωσε ότι η επόμενη CES 2021, που θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημερομηνίες 06-09 Ιανουαρίου 2021, θα είναι διαδικτυακή υπόθεση λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κοροναϊού.

Σε ένα δελτίο τύπου, η CTA ανέφερε ότι η CES 2021 θα είναι μια «ψηφιακή εμπειρία» . Eκθέτες, πελάτες, μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο θα ενωθούν διαδικτυακά καθώς υπάρχει θέμα λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Η τελευταία εξέλιξη ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση της Google ότι οι υπάλληλοί της θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι τον Ιούλιο του 2021.Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η πανδημία δεν πρόκειται να πάει πουθενά ακόμα.

Όλοι ελπίζουμε σε κάποιο εμβόλιο COVID-19 αρκετά σύντομα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Έως τότε μείνετε ασφαλείς.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950