Δείτε τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η TCL στη φετινή CES 2021 [video]

To γνωστό τεχνολογικό site engadget έχει ετοιμάσει ένα 9 λεπτο βίντεο με τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η TCL στη φετινή CES 2021.

Η TCL κι αυτή με τη σειρά πρόκειται να μας καταπλήξει αφού στη φετινή CES 2021 είναι γεμάτη ανακοινώσεις.

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε, από τις νέες τηλεοράσεις 8K και Mini LED, από τα concept τυλιγόμενα tablets 17 ιντσών με την τεχνολογία NXTPAPER με ειδική τεχνολογία οθόνης “αντανακλαστικού LCD”, με το νέο ασύρματο soundbar Roku TV Ready ή με τη νέα low budget σειρά κινητών τηλεφώνων.

Η οθόνη με την τεχνολογία NXTPAPER είναι βασικά μια χαμηλής ισχύος αντανακλαστική LCD που η εταιρεία είπε «επαναχρησιμοποιεί το φυσικό φως», καταργώντας τον οπίσθιο φωτισμό. Η TCL είπε ότι είναι 36% λεπτότερη από τις τυπικές LCD ενώ προσφέρει υψηλότερη αντίθεση και 65% καλύτερη απόδοση ισχύος. Η εταιρεία λέει ότι η οθόνη δεν έχει τρεμόπαιγμα ή «επιβλαβές μπλε φως». Το ίδιο το tablet ζυγίζει 310 γραμμάρια, το οποίο είναι ελαφρύτερο από το Amazon Fire HD 8 (363 γραμμάρια) και το 2019 Galaxy Tab Α 8 ιντσών (320 γραμμάρια).

Μείνετε συντονισμένοι στο techlog.gr για να είστε πάντα μέσα στις εξελίξεις!

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950