22 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι υπάλληλοι της Google θα συνεχίζουν να δουλεύουν από το σπίτι τους μέχρι τον Ιούλιο του 2021

1 min read
google g981 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google σχεδιάζει να παρατείνει την εξ’ αποστάσεως εργασία για τουλάχιστον 200.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και συμβασιούχους μέχρι τον Ιούλιο του 2021, όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Ενώ κι άλλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν ανακοινώσει τα μακροπρόθεσμα σχέδια τους για να διατηρήσουν τους υπαλλήλους τους στο σπίτι λόγω περιορισμών από την πανδημία του κοροναϊού, η Google είναι η πρώτη που επεκτείνει την απομακρυσμένη εργασία από τώρα για τα μέσα του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τη WSJ , ο Sundar Pichai, διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Google Alphabet, έκανε τη σχετική αναφορά την περασμένη εβδομάδα μετά από μια συνάντηση που είχε με κορυφαία στελέχη της εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος της Google είπε στο The Verge ότι ο Pichai έστειλε ένα email στους υπαλλήλους σήμερα το πρωί, με τη σχετική ανακοίνωση: «Για να δώσουμε στους υπαλλήλους τη δυνατότητα να προγραμματίζονται μακροπρόθεσμα, επεκτείνουμε την εξ’ αποστάσεως εργασία από το σπίτι έως τις 30 Ιουνίου 2021. “

Το Facebook , το Twitter και η Square έχουν ήδη ανακοινώσει σχέδια για να επιτρέψουν στους εργαζόμενους να συνεχίσουν να εργάζονται εξ αποστάσεως επ ‘αόριστον.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα