Οι υπάλληλοι της Google θα συνεχίζουν να δουλεύουν από το σπίτι τους μέχρι τον Ιούλιο του 2021

Η Google σχεδιάζει να παρατείνει την εξ’ αποστάσεως εργασία για τουλάχιστον 200.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και συμβασιούχους μέχρι τον Ιούλιο του 2021, όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Ενώ κι άλλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν ανακοινώσει τα μακροπρόθεσμα σχέδια τους για να διατηρήσουν τους υπαλλήλους τους στο σπίτι λόγω περιορισμών από την πανδημία του κοροναϊού, η Google είναι η πρώτη που επεκτείνει την απομακρυσμένη εργασία από τώρα για τα μέσα του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τη WSJ , ο Sundar Pichai, διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Google Alphabet, έκανε τη σχετική αναφορά την περασμένη εβδομάδα μετά από μια συνάντηση που είχε με κορυφαία στελέχη της εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος της Google είπε στο The Verge ότι ο Pichai έστειλε ένα email στους υπαλλήλους σήμερα το πρωί, με τη σχετική ανακοίνωση: «Για να δώσουμε στους υπαλλήλους τη δυνατότητα να προγραμματίζονται μακροπρόθεσμα, επεκτείνουμε την εξ’ αποστάσεως εργασία από το σπίτι έως τις 30 Ιουνίου 2021. “

Το Facebook , το Twitter και η Square έχουν ήδη ανακοινώσει σχέδια για να επιτρέψουν στους εργαζόμενους να συνεχίσουν να εργάζονται εξ αποστάσεως επ ‘αόριστον.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967