16 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Nvidia δίνει τα ρέστα της στην CES 2021

1 min read
nvida rtx 30 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τελικά η NVIDIA μας την έκανε τη χάρη και πραγματικά μας σκέφτεται αφού επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι οι νέες GPU της σειράς RTX 30 θα είναι διαθέσιμες και στους φορητούς υπολογιστές!

Σύμφωνα λοιπόν με την NVIDIA, η έκδοση της RTX 3060 για φορητό υπολογιστή θα βγάζει 90 fps στο ballpark στα 1080p και τρομακτικές ρυθμίσεις σε παιχνίδια όπως το Fortnite και όλα αυτά σε gaming laptops των οποίων η τιμή δεν θα ξεπερνά τα 800€. Με τη σειρά της και η RTX 3070, θα είναι διαθέσιμη σε φορητούς υπολογιστές που ξεκινούν από τα 1100 € και θα προσφέρει 90 fps στα 1440p. Τέλος, μη ξεχάσουμε και την RTX 3080. Η NVIDIA αναφέρει ότι με την κορυφαία GPU θα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με περισσότερα από 100fps στα 1440p και για να μας κάνει τη χάρη στο τέλος της παρουσίασής η NVIDIA παρουσίασε το γνωστό σε όλους μας το Microsoft Flight Simulator με μία RTX 3080 σε ένα laptop Razer Blade 15 σε τρεις διαφορετικές οθόνες.

Εκτός από τις βελτιώσεις απόδοσης, οι νέες κάρτες γραφικών έρχονται και με βελτιώσεις στις υπάρχουσες τεχνολογίες Max-Q της NVIDIA και πιο συγκεκριμένα στις λειτουργίες Dynamic Boost και Whisper Mode. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ξανασχεδιάσει από το μηδέν το Whisper Mode για να κάνει τον φορητό σας υπολογιστή κυριολεκτικά αθόρυβο. Κάθε φορητός υπολογιστής RTX 30 θα διαθέτει ρυθμίσεις προσαρμοσμένες στο μοναδικό θερμικό προφίλ του και θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών ακουστικών επιπέδων.

Οι νέες GPU θα περιλαμβάνουν επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Resizable BAR που θα επιτρέπει στην CPU να έχει πρόσβαση σε όλη τη μνήμη της GPU ταυτόχρονα, κάτι που λέει η NVIDIA θα βελτιώσει κατά πολύ την απόδοση στα παιχνίδια, ενώ η συγκεκριμένη θα ισχύει και στις υπάρχουσες desktop GPU σειράς RTX 30 με μία μόνο ενημέρωση του VBIOS. Επίσης θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην σχεδόν μαγική τεχνολογία DLSS της NVIDIA, η οποία χρησιμοποιεί AI για να προσφέρει βελτιώσεις απόδοσης σε πιο απαιτητικές αναλύσεις.

Η NVIDIA δήλωσε ότι οι πρώτοι φορητοί φορητοί υπολογιστές με RTX 3080- και RTX 3070 θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά από τις 26 Ιανουαρίου, με τους φορητούς υπολογιστές RTX 3060 να ακολουθούν αργότερα. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι αυτή η κυκλοφορία θα είναι μια από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα, με περισσότερους από 70 φορητούς υπολογιστές σειράς RTX 30 στα σκαριά.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα