14 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Moflin είναι ο νέος AI αγκαλίτσας που θα σας κρατήσει παρέα στις κρύες νύχτες του χειμώνα [CES 2021]

1 min read
moflin | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί μία CES χωρίς κάτι χαριτωμένο που λιώνει ακόμη και τις πιο κρύες καρδιές.

Φέτος, την τιμητική του την έχει ο Moflin, ένα χνουδωτό ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που μοιάζει σαν ένα χνουδωτό μικρόφωνο αυτά που έχουν στα studios για επαγγελματικές ηχογραφήσεις αλλά με μάτια. Ο Moflin, είναι αξιολάτρευτος αφού μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του και συγχρόνως μέσω της AI διαρκώς να μαθαίνει.

c10056ee193627a665c0c8d13ab855bb original1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με την Vanguard Industries, την κατασκευάστρια εταιρεία, ο Moflin πραγματικά μπορεί να μεγαλώσει σαν ένα ζωντανό ζωάκι και πιο συγκεκριμένα, μπορεί και εκφέρει και συναισθήματα όπως ενθουσιασμό, ηρεμία ακόμα και να αλληλεπιδράσει με διαφορετικό τρόπο σε κάθε εξωτερικό ερέθισμα.

Βέβαια ο Moflin σαν ένα “σύγχρονο κατοικίδιο σε μια σύγχρονη εποχή” θέλει φόρτιση κάθε φορά που πέφτουν οι μπαταρίες του όμως μην ανησυχείτε αφού μπορείτε να τον συνδέσετε στην ασύρματη “φωλιά” του σε σχήμα αυγού και να τον φορτίσετε ενώ αυτός θα μουρμουρίζει καθώς χουχουλιάζει. Έχει ενσωματωμένο ένα μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να σας ακούει και να ανταποκρίνεται μαζί σας αλλά και Bluetooth για να επικοινωνεί με διάφορες εφαρμογές, τώρα μην μας ρωτήσετε τι εννοείς όταν λες εφαρμογές, διότι δεν γνωρίζουμε περισσότερα.

538d74cff4b4bb193885a387ad9938e4 original1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αν θελήσετε να τον κάνετε μπάνιο μπορείτε πολύ εύκολα να βγάλετε τη γούνα του η οποία διατίθεται σε καφέ η ασημί χρώμα και να την πλένετε ενώ μπορείτε να αντικαταστήσετε και τις μπαταρίες του κάποια στιγμή. Αν τώρα θέλετε να αποκτήσετε ένα τέτοιο πλασματάκι μπορείτε να τον προπαραγγείλετε μέσω του Kickstarter για περίπου 400 $.

Δείτε και το πολύ ενδιαφέρον βίντεο παρακάτω

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα