18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Motorola Razr JerryRigEverything’s τεστ αντοχής και πόνεσε η καρδιά μας

1 min read
moto razr jerryrigeverything1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Καλά ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος δεν μας λυπάται με τίποτα. Σειρά λοιπόν είχε το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Motorola το νέο Motorola Razr το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα από την Verizon στις 06 του μηνός.


Είναι γνωστό ότι τα foldable τηλέφωνα είναι πολύ πιο ευπαθή από τα κλασικά καθώς οι οθόνες είναι πλαστικές για να επιτρέπουν την αναδίπλωση και όχι από γυαλί με αποτέλεσμα πολλές φορές το κενό μεταξύ της οθόνης και του τηλεφώνου να λειτουργεί ως δούρειος ίππος για το κινητό αφού επιτρέπει βρωμιά και σκόνη να εισέλθει στο εσωτερικό  κάτι που η Samsung έμαθε πολύ γρήγορα ότι κάτι τέτοιο είναι τελείως καταστροφικό.

Motorola Razr: ‘Τα εξογκώματα και οι πτυχές σε μία οθόνη που κάμπτεται είναι φυσιολογικά’

Το μόνο που μας απογοήτευσε πιο πολύ από όλα είναι ότι η οθόνη του συγκεκριμένου κινητού χαράζεται τόσο εύκολα και απλά ακόμα και με το νύχι όπως και το τεράστιο κενό ανάμεσα στην οθόνη και στο κορμό του κινητού όταν αναδιπλώνει η οθόνη που αναμφίβολα είναι είναι το πιο ευαίσθητο” σημείο αφού αν τυχόν διεισδύσει οποιοδήποτε σκουπίδι από εκεί μέσα στο τηλέφωνο τότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Τη χαριστική βολή την έδωσε όταν πλέον αναδίπλωσε το κινητό από την ανάποδη προσομοιάζοντας το συμβάν να καθήσει κάποιος κατά λάθος πάνω στο κινητό που το έχει ξεχάσει ανοιχτό από την ανάποδη.

Βέβαια αυτό το σενάριο είναι λίγο υπερβολικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δείτε επίσης

https://techlog.gr/2020/02/07/%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%83%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-motorola-razr-%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-27-000-%ce%b1%ce%bd%ce%b1/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα