Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

JerryRigEverything: Το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S24 “επέζησε” στα χέρια του Zack

1 min read
galaxy s24 jerryrigeverything | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το πολυαναμενόμενο Galaxy S24 Ultra της Samsung φτάνει επίσημα στα ράφια των καταστημάτων σήμερα, με ορισμένους τυχερούς χρήστες να το έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Αν αναρωτιέστε αν η κατασκευή από τιτάνιο και η νέα θωράκιση Gorilla Armor ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία, μην ανησυχείτε – ο Zack από το JerryRigEverything διεξήγαγε μια εκτεταμένη δοκιμή αντοχής, βάζοντας το S24 Ultra σε γρατζουνιές, εγκαύματα και το περίφημο τεστ κάμψης.

image 5 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πριν εμβαθύνουμε στα αποτελέσματα των δοκιμών, αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τον συγκεκριμένο βαθμό τιτανίου που χρησιμοποιείται στο S24 Ultra. Συγκριτικά, η Apple χρησιμοποιεί περήφανα τιτάνιο βαθμού 5, την πιο ακριβή επιλογή, ενώ ορισμένες εταιρείες επιλέγουν βαθμό 2 χωρίς πολλές φανφάρες. Η επιλογή της Samsung παραμένει ένα μυστήριο, παρόμοιο με τη διακριτική αναβάθμιση των ηχείων της σειράς S24. Τώρα, πάμε στη δοκιμή.

Το γυαλί Gorilla Armor glass που προστατεύει την οθόνη εμφανίζει λεπτές γρατζουνιές στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7, μια απόκλιση από τις συμβατικές γυάλινες δομές. Η παρουσία βαθύτερων αυλακώσεων εκδηλώνεται μόνο στο επίπεδο 8, σηματοδοτώντας ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην ανθεκτικότητα του γυαλιού κινητών τηλεφώνων.

Ενώ η κατασκευή από τιτάνιο δεν είναι εντελώς ανθεκτική στις γρατζουνιές, αντιστέκεται θαυμάσια στις γρατζουνιές. Η φύση των κουμπιών – αν είναι τιτάνιο ή κράμα αλουμινίου – παραμένει αβέβαιη. Η αποσυναρμολόγηση του S Pen αποκαλύπτει τα εσωτερικά του εξαρτήματα. Και μια δοκιμή φλόγας δείχνει ότι τα pixel μπορούν να αντέξουν περίπου 30 δευτερόλεπτα έκθεσης πριν ασπρίσουν και αποτύχουν να ανακάμψουν.

Σε έναν αναστεναγμό ανακούφισης για τους πιθανούς αγοραστές, το S24 Ultra επιβιώνει με επιτυχία στη δοκιμή κάμψης. Παρουσιάζει ελάχιστη κάμψη κατά την κάμψη και στις δύο πλευρές χωρίς κανένα σημάδι ρωγμών. Αυτή η ανθεκτικότητα προσθέτει μια καθησυχαστική πινελιά στη στιβαρή κατασκευή της συσκευής.

Καθώς οι λάτρεις της Samsung εξετάζουν το Galaxy S24 Ultra ως την επόμενη επένδυσή τους σε smartphone, το τεστ αντοχής του Zack παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την ποιότητα κατασκευής της συσκευής. Επιβεβαιώνοντας την εντυπωσιακή αντοχή του Gorilla Armor και των εξαρτημάτων τιτανίου. Οι ανεπαίσθητες αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις στην ανθεκτικότητα του γυαλιού και τη συνολική κατασκευή συμβάλλουν στην ελκυστικότητα της συσκευής ως μια αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή ναυαρχίδας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα