Ο μεντεσές του Motorola Razr έσπασε μετά από 27.000 αναδιπλώσεις [Video]

Δεδομένου ότι τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα εξακολουθούν να απέχουν πολύ από την τσέπη κάποιων από εμάς, πολλοί σίγουρα θα θέλαμε να ξέρουμε πόσο ανθεκτικά είναι πριν προβούμε κάποια στιγμή στην αγορά τους.


Η CNET έβαλε λοιπόν το νέο Motorola Razr για δοκιμή σε ένα μηχάνημα που ονομάζεται Foldbot και αναδιπλώνει τη συσκευή επανειλημμένα για χιλιάδες φορές για να δοκιμάσει την αντοχή του. (όχι που θα τη γλίτωνε).

Το αποτέλεσμα? Ο μεντεσές τα έφτυσε μετά από περίπου 27.000 αναδιπλώσεις. Υπολογίστε ότι μια μελέτη του 2017 διαπίστωσε ότι οι Αμερικανοί ελέγχουν τα τηλέφωνά τους 80 φορές την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι το Razr θα μπορούσε να αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα μέσα σε ένα έτος.

Πέρυσι, η CNET διενήργησε την ίδια δοκιμή στο Samsung Galaxy Fold, το οποίο αχρηστεύτηκε μετά από 120.000 αναδιπλώσεις. Το Foldbot είχε σχεδιαστεί αρχικά για να δοκιμάσει τη συσκευή της Samsung, αλλά τώρα τροποποιήθηκε για το Razr, με στόχο την επίτευξη 100.000 αναδιπλώσεων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

engadget

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2966