19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφαιρείτε την προστατευτική μεμβράνη από την οθόνη του Samsung Galaxy Fold

2 min read
Screenshot 2019 04 16 Samsung Galaxy Fold Pesquisa Google11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ακρκετά παράπονα εμφανίστηκαν σήμερα online για τη δυσλειτουργία του πτυσσόμενου κινητού τηλεφώνου της Samsung, Galaxy Fold.

Αυτή η συσκευή είναι ένα smartphone αξίας $ 2000 η οποία παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

Θα κυκλοφορήσει πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 26 Απριλίου 2019 και στην Ευρώπη στις 3 Μαΐου 2019. Εντούτοις, οι δυνητικοί αγοραστές που θα σκάσουν τα $ 2000 για να to αγοράσουν θα πρέπει να προσέξουν ένα πολύ σημαντικό σημείο.

Οι πρώτοι reviewers του Samsung Galaxy Fold παρατήρησαν ότι αυτό το smartphone έρχεται με κάποιο προστατευτικό φιλμ το οποίο φαίνεται αφαιρούμενο και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το αφαιρέσετε.

Μην κάνετε αυτό το λάθος!!!

Στην πραγματικότητα, η Samsung προειδοποιεί στις οδηγίες ότι το προστευτικό αυτό film, δεν πρέπει να αφαιρεθεί, αλλά θα μου πείτε ποιος τα διαβάζει αυτά;

D4X4kWTW4AUniv5 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Mark Gurman του Bloomberg, αφαίρεσε την προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη του Galaxy Fold και η συσκευή του άρχισε να του κάνει νερά. Ωστόσο, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί εάν η δυσλειτουργία οφείλεται στην προστατευτική μεμβράνη. Οι οδηγίες της Samsung αναφέρουν πάντως:

“ATTENTION. The main screen includes a special protective layer. Peeling off the protective layer or using any adhesive on the main screen, such as screen protectors or stickers, may cause damage.”

gizChina

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα