19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Motorola Razr: ‘Τα εξογκώματα και οι πτυχές σε μία οθόνη που κάμπτεται είναι φυσιολογικά’

1 min read
motorola razr official1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Έφτασε λοιπόν η πολυπόθητη σημερινή ημέρα που το Motorola Razr είναι διαθέσιμo για προ-πώληση στα μόλις $ 1499, αποκλειστικά από το Verizon.


Η Motorola αρχικά είχε αναφέρει ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 6 Φεβρουαρίου, αλλά από ότι φαίνεται θα πάνε για τις 14.

Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι κατά την εκτόξευση του νέου αναδιπλούμενου κινητού της η Motorola έχει δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Τα περισσότερα από αυτά είναι διαφημιστικά και σχετικά με την χρήση του κινητού αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ένα βίντεο που η Motorola το ονομάζει “Caring for Razr”.

Σε αυτό, η Motorola τονίζει τα βασικά θα λέγαμε και το τι πρέπει να ξέρετε αν έχετε ένα τηλέφωνο με μια πλαστική πτυσσόμενη οθόνη.

Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε το περσινό φιάσκο της Samsung με το Galaxy Fold, αλλά αυτό το βίντεο της Motorola έχει ακόμη ένα πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη, Όπως σχετικά αναφέρει “Τα εξογκώματα και οι πτυχές σε μία οθόνη που κάμπτεται είναι φυσιολογικά. ”

Με το Galaxy Fold, ξέραμε ότι τα “χτυπήματα και τα θραύσματα” κατέληξαν να είναι οι πρώτοι προάγγελοι μιας καταστροφικής αποτυχίας της οθόνης.

Προφανώς, αυτό το γνωρίζει καλά η Motorola οπότε εξέδωσε και τις σχετικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους.

Διαβάστε με προσοχή

  1. Αν πέσει νερό στην οθόνη να την σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί
  2. Τα εξογκώματα και οι πτυχές σε μία οθόνη που κάμπτεται είναι φυσιολογικά.
  3. Μην χρησιμοποιείτε προστατευτικό οθόνης.
  4. Να αποφεύγετε τα αιχμηρά αντικείμενα.
  5. Κλείστε τηλέφωνο πριν το βάλετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας
  6. Να το φροντίζετε με αγάπη και προδέρμ ε χμμ όχι αυτό είναι δικό μας.

Αυτός ο τελευταίος κανόνας, “Κλείστε τηλέφωνο πριν το βάλετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας”, είναι ένα σαφές σημάδι ότι η εταιρεία γνωρίζει ότι η οθόνη είναι εύθραυστη.

Ειδικότερα να σας πούμε ότι το Razr θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung το Galaxy Z Flip στο Samsung Galaxy Unpacked στις 11 Φεβρουαρίου οπότε η σύγκριση θα είναι άμεση και αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη γι αυτό και ένα λάθος στα σημεία μπορεί να κοστίσει ακριβά.

Δείτε και τα παρακάτω βίντεο.

theverge

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα