26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Motorola RAZR : Επίσημη κυκλοφορία 6 Φεβρουαρίου

1 min read
motorola razr official1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το νέο Razr της Motorola είναι έτοιμο, και η διάθεσή του θα αρχίσει από την Verizon στις 6 Φεβρουαρίου.


Στα μέσα Νοεμβρίου μάθαμε για πρώτη φορά για την πρόθεση της Motorola να αναβιώσει και να επανασχεδιάσει τον «μύθο» που ακούει στο όνομα: RAZR και να το φέρει στη πιο σύγχρονη “foldable” εκδοχή του…

motorola Razr foldable | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το αρχικό πλάνο έκανε λόγο ότι το RAZR θα έκανε την εμφάνιση του περίπου στη περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο η Motorola αποφάσισε να μεταβάλλει το release του συγκεκριμένου foldable smartphone, καθώς χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να προβεί σε μια σειρά από απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

razr 002 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι περισσότεροι χρήστες λογικά θα σκέφτηκαν ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα έπαιρνε πολύ καιρό, ακολουθώντας ενδεχομένως μια παρόμοια λογική με την Samsung και την Huawei, οι οποίες καθυστέρησαν τις κυκλοφορίες των Fold και Mate X αντίστοιχα.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι η συσκευή είναι έτοιμη και η διάθεση της θα αρχίσει από την Verizon στις 6 Φεβρουαρίου (οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 26 Ιανουαρίου). Η εξελιγμένη αυτή έκδοση του RAZR αποτελεί το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη σε στυλ clamshell με χορταστική flexible OLED 21:9 CinemaVision screen 6,2 ιντσών ανάλυσης 2142×876 pixels με μηχανισμό άρθρωσης που της επιτρέπει να διπλώνει και να κλείνει άψογα.

Πέραν της κεντρικής οθόνης, βέβαια, διαθέσιμη είναι και εξωτερική QuickView display 2,7 ιντσών (600×800 pixels), αλλά και  οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 7106GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και τρέχει τη stock έκδοση του Android 9.0 Pie.

razr 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το RAZR κοστίζει περίπου 1500$ και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε θα έρθει στη χώρα μας, ωστόσο δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να ταξιδέψουμε ξανά στο χρυσό παρελθόν της mobile τεχνολογίας.  

news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα