19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κάνοντας βίδες το νέο Motorola Razr [iFixit ]

1 min read
motorola | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τελικά άνθρακας ο θησαυρός καθώς πολλοί είχαν μεγάλες ελπίδες για το Motorola Razr, αλλά όταν το έπιασαν στα χέρια τους κατάλαβαν ότι τελικά δεν ήταν αυτό που περίμεναν.


Πολλές αρνητικές κριτικές έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό καθώς τα trade-offs που καλείται να απαντήσει κάποιος που θέλει να το αγοράσει όλα καταλήγουν στην ίδια απάντηση, άστο καλύτερα.

Ένα κινητό των 1500 δολαρίων θα έπρεπε να έχει καλύτερη και πιο ανθεκτική κατασκευή, πράγμα που δεν έχει, θα έπρεπε να είχε καλύτερη κάμερα, πράγμα που δεν έχει, θα έπρεπε να έχει πιο ανθεκτική αναδιπλούμενη οθόνη, πράγμα που δεν έχει, θα έπρεπε να έχει καλύτερη απόδοση, πράγμα που δεν έχει, για να δούμε όμως μπορεί τουλάχιστον να επιδιορθωθεί σχετικά εύκολα, καθώς η όλη κατασκευή φαίνεται όχι και τόσο στιβαρή και σίγουρα θα είναι θέμα χρόνου να χρειαστεί κάποια επισκευή από τη στιγμή που θα το πιάσετε στα χέρια σας.

https://techlog.gr/2020/02/07/%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%83%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-motorola-razr-%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-27-000-%ce%b1%ce%bd%ce%b1/

Σήμερα λοιπόν το iFixit μας κάνει βίδες το Motorola Razr και αναμφισβήτητα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι  το νέο αναδιπλούμενο κινητό της Motorola είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιδιορθωθεί, συμπληρώνοντας ότι είναι “ένα από τα πιο σύνθετα τηλέφωνα που έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους”.

Τα αναδιπλούμενα κινητά είναι από τη φύση τους, πολύ πιο πολύπλοκα από ότι τα κανονικά smartphones. Με αυτές τις συσκευές, υπάρχει η κύρια ανησυχία για τα κινούμενα μέρη και τις προκλήσεις ανθεκτικότητας καθώς είναι και τα πιο ευπαθή. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα περισσότερα αναδιπλούμενα κινητά έχουν χαμηλή βαθμολογία αξιοπιστίας.

Στο συγκεκριμένο teardown του iFixit το Motorola Razr έλαβε ένα απίστευτα χαμηλό σκορ επιδιόρθωσης 1/10. Για λόγους σύγκρισης, το Samsung Galaxy Fold έλαβε 2/10 στην ίδια κλίμακα βαθμολόγησης.

Motorola Razr: ‘Τα εξογκώματα και οι πτυχές σε μία οθόνη που κάμπτεται είναι φυσιολογικά’

Γιατί είναι τόσο πιο δύσκολο να επιδιορθώσετε ένα Motorola Razr;

Το πρόβλημα ξεκινάει με την κόλλα, ναι καλά ακούσατε την κόλλα που είναι τοποθετημένη για να κρατάει στη θέση τους τα εξωτερικά καλύμματα του Razr.

Πέρα από αυτό, άλλο μεγάλο αρνητικό είναι οι δύο μπαταρίες καθώς βρίσκονται σε διαφορετικά τμήματα του τηλεφώνου και απαιτείται σχεδόν πλήρη αποσυναρμολόγηση της συσκευής για να μπορέσει κάποιος να αντικαταστήσει την μπαταρία.

Αλλά το χειρότερο από όλα είναι , η θύρα USB-C η οποία είναι συγκολλημένη στην κύρια πλακέτα, καθιστώντας δύσκολη την αντικατάσταση.

Το iFixit σημειώνει επίσης ότι η “σύνθετη κατασκευή και τα πολλαπλά καλώδια” καθιστούν σχεδόν αδύνατη  οποιαδήποτε επισκευή στο Motorola Razr.

https://9to5google.com/wp-content/uploads/sites/4/2020/02/motorola_razr_hinge_xray_1.jpg?quality=82&strip=all

motorola razr hinge teardown 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σας αφήνουμε λοιπόν να απολαύσετε το παρακάτω βίντεο.

 

9to5google

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα