27 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Disney + έχει ήδη 26,5 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές

1 min read
disney | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δυναμική πορεία καταγράφει η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Disney+ η οποία ξεκίνησε στις 13 Νοεμβρίου πέρυσι καθώς η εταιρεία ανέφερε ότι έχει ήδη περισσότερους από 26,5 εκατομμύρια συνδρομητές.


Το ESPN + αύξησε σε 6,6 εκατομμύρια τους συνδρομητές του από τους 1,4 εκατομμύρια πέρυσι, ενώ το Hulu έχει συνολικά 30 εκατομμύρια πελάτες, ενώ 3,2 εκατομμύρια από αυτούς έχουν εγγραφεί για υπηρεσίες ζωντανής τηλεόρασης.

Σε ένα κάλεσμα για επενδύσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος Bob Iger είπε χαρακτηριστικά ότι το Disney + εξακολουθεί να αναπτύσσεται και πλέον από τη Δευτέρα αριθμεί 28,6 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και όπως φαίνεται θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των στελεχών της Disney που είναι να φτάσουν τα 60 με 90 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2024, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Ωστόσο αυτό το νούμερο απέχει πολύ από τους 167 εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι το Disney + δεν έχει ακόμα ξεκινήσει σε πολλές χώρες και έχει μόλις τρεις μήνες λειτουργίας τότε ναι το νούμερο αυτό είναι εντυπωσιακό.

Η Disney δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα και τις υπηρεσίες που επιλέγουν οι συνδρομητές της .

Engadget

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα