16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

LG: Δεν θα συμμετέχει στο MWC 2020 λόγω κοροναϊού

1 min read
lg coronavirus | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πλέον τα πράγματα δείχνουν να σοβαρεύουν αρκετά αφού η συνεχιζόμενη εξάπλωση του κοροναϊού στην Κίνα και σε άλλα μέρη του πλανήτη εξακολουθεί να έχει άμεση επίδραση στην τεχνολογική βιομηχανία.


Την Τρίτη το απόγευμα, η νοτιοκορεατική εταιρεία LG ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, για να μην κινδυνεύσει και να μην εκθέσει τους υπαλλήλους της LG στον ιό.

“Με την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της κατά κύριο λόγο, η LG αποφάσισε να αποσυρθεί από την έκθεση και τη συμμετοχή στο MWC 2020 αργότερα αυτό το μήνα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας”, ανέφερε η δήλωση.

Πρόσθεσε: “Αντί της συμμετοχής μας στο MWC, η LG θα διεξάγει ξεχωριστά events στο εγγύς μέλλον όπου εκεί θα ανακοινωθούν τα προϊόντα της στο για το 2020”.

Το MWC διεξάγεται κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη της Ισπανία και είναι ένα σημείο αναφοράς για τις απανταχού εταιρείες τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου εκεί αποκαλύπτονται όλα τα σχέδια και νέα μοντέλα smartphones που σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάθε εταιρεία μέσα στο έτος.

Κυριολεκτικά με αυτήν της απόφαση η LG μας εκπλήσσει ιδιαίτερα και το ερώτημα είναι αν θα ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες κάτι παρόμοιο.

mashable

Δείτε επίσης

Apple: Κατεβάζει τα στόρια από τα καταστήματα της στην Κίνα εξαιτίας του κοροναϊού

Η Google κλείνει τα γραφεία της στην Κίνα λόγω κοροναϊού

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα