29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δυναμική αρχή για το Disney +: Μάχη στη συνδρομητική τηλεόραση με Netflix και Apple Tv

1 min read
1121231 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Με 2 εκατομμύρια συνδρομητές, η συνδρομητική πλατφόρμα προσφέρει τις αγαπημένες σειρές στους συνδρομητές της. Ο αριθμός τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Μαζική ήταν η ανταπόκριση στην έναρξη της συνδρομητικής πλατφόρμας Disney +, που ξεκίνησε τη Τρίτη να λειτουργεί στις ΗΠΑ, και λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξή της μετρούσε ήδη 1,9 εκατομμύρια συνδρομητές, σύμφωνα με το Business Insider.

Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο όγκος των συνδρομητών, που δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα στους servers, με αποτέλεσμα η Disney να ενημερώνει ότι οι τεχνικές δυσκολίες θα αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το πακέτο της Disney + προσφέρει δωρεάν δοκιμή μιας εβδομάδας και συνδρομή 6,99 δολάρια το μήνα ή 69,99 δολάρια το χρόνο. Τον Αύγουστο η εταιρεία ανακοίνωσε την προσφορά ενός συνδρομητικού πακέτου 3 ετών για τα μέλη του επίσημου fan club με μόλος 141 δολάρια, δηλαδή λιγότερα από 4 ευρώ το χρόνο.

Στο πακέτο των παροχών βρίσκονται μεταξύ άλλων ταινίες της marvel, το Starwars και επιτυχημένα σόου και animated ταινίες, που ανεβάζουν τον πήχη του ανταγωνισμού.

Σημειώνεται ότι 34% των συνδρομητών της Disney Plus, είναι συνδρομητές τουλάχιστον σε μία ακόμα αντίστοιχη πλατφόρμα, σύμφωνα με το Jumpshot.

Οι προσδοκίες των στελεχών της Disney είναι να φτάσουν τα 60 με 90 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2024, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. To  Netflix μέχρι στιγμής έχει 158 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Η Apple Tv ξεκίνησε την λειτουργία της την 1η Νοεμβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, προσφέροντας πρωτότυπες εκπομπές, ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Η πλατφόρμα προσφέρει επταήμερη δωρεάν δοκιμή και είναι διαθέσιμη για 4,99 δολάρια το μήνα.

Πηγή: Sputniknews.gr

Δείτε επίσης

Πρεμιέρα σήμερα για το Apple TV+ με υπότιτλους και περιγραφές στα ελληνικά

Netflix: Η πλατφόρμα προσπαθεί να καταπολεμήσει αυτούς που μοιράζονται κωδικούς

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα