Η Disney Plus και η Hulu ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το Netflix.

Η Disney Plus και η Hulu συγχωνεύονται σε ένα υπερ-υπηρεσία streaming για να αντιμετωπίσουν την κυριαρχία του Netflix στη βιομηχανία του Streaming.

Η ανακοίνωση έγινε από τον CEO της Disney, Bob Iger, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των εσόδων της εταιρείας για το Q2 του 2023 (όπως αναφέρει το Motley Fool), με τη Disney Plus και την αδερφική της εφαρμογή, τη Hulu, να ενώνουν τις δυνάμεις τους έως το τέλος της χρονιάς.

Βασικά, οι χρήστες της Disney Plus θα αρχίσουν να βλέπουν την εκτεταμένη σουίτα ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών της Hulu στην πλατφόρμα αυτή, σε μια ακόμη μη ανακοινωμένη ημερομηνία. Φαίνεται πως ο Iger ελπίζει ότι αυτή η λεγόμενη “εμπειρία μιας εφαρμογής” θα βοηθήσει την εταιρεία να ανατρέψει το Netflix στην πρωτοκαθεδρία του πολέμους του streaming.

Δείτε παρακάτω πως μοιράζεται η πίτα και θα καταλάβετε.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι περιορισμοί σε αυτήν την ανακοίνωση. Καταρχήν, οι δύο πλατφόρμες streaming της Disney θα συνεχίσουν να προσφέρονται στους καταναλωτές ως ξεχωριστές οντότητες, με τον Iger να επιβεβαιώνει ότι η Disney θα “συνεχίσει να προσφέρει το Disney Plus, τη Hulu και το ESPN Plus ως ξεχωριστές επιλογές”.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950