26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Disney Plus και η Hulu ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το Netflix.

1 min read
NQoqzDTATtoyTaYwqCM3GW1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Disney Plus και η Hulu συγχωνεύονται σε ένα υπερ-υπηρεσία streaming για να αντιμετωπίσουν την κυριαρχία του Netflix στη βιομηχανία του Streaming.

Η ανακοίνωση έγινε από τον CEO της Disney, Bob Iger, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των εσόδων της εταιρείας για το Q2 του 2023 (όπως αναφέρει το Motley Fool), με τη Disney Plus και την αδερφική της εφαρμογή, τη Hulu, να ενώνουν τις δυνάμεις τους έως το τέλος της χρονιάς.

Βασικά, οι χρήστες της Disney Plus θα αρχίσουν να βλέπουν την εκτεταμένη σουίτα ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών της Hulu στην πλατφόρμα αυτή, σε μια ακόμη μη ανακοινωμένη ημερομηνία. Φαίνεται πως ο Iger ελπίζει ότι αυτή η λεγόμενη “εμπειρία μιας εφαρμογής” θα βοηθήσει την εταιρεία να ανατρέψει το Netflix στην πρωτοκαθεδρία του πολέμους του streaming.

Δείτε παρακάτω πως μοιράζεται η πίτα και θα καταλάβετε.

εικόνα 17 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Υπάρχουν όμως και κάποιοι περιορισμοί σε αυτήν την ανακοίνωση. Καταρχήν, οι δύο πλατφόρμες streaming της Disney θα συνεχίσουν να προσφέρονται στους καταναλωτές ως ξεχωριστές οντότητες, με τον Iger να επιβεβαιώνει ότι η Disney θα “συνεχίσει να προσφέρει το Disney Plus, τη Hulu και το ESPN Plus ως ξεχωριστές επιλογές”.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα