29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο ανταγωνιστής του TikTok το ‘Byte’ είχε 1,3 εκατομμύρια downloads την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του

1 min read
Byte website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μέσα σε μόλις επτά ημέρες από την επίσημη κυκλοφορία του,24 Ιανουαρίου 2020, το Byte, η νέα πλατφόρμα looping-βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.


Ο Dom Hoffman ο co-founder του Vine και φυσικά ο δημιουργός του Peach και του Byte, ξεκίνησε την υπηρεσία σε Android και iOS την περασμένη εβδομάδα σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της έκδοσης beta με μόλις 100 χρήστες τον Μάρτιο του 2019.

Σύμφωνα με το Sensor Tower, το Byte έχει αποδειχθεί η πιο δημοφιλής εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες με συνολικά 912.000 εγκαταστάσεις, που αντιπροσωπεύουν το 70%! των παγκοσμίων χρηστών, όπως επίσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, με 7% και 6% όλων των παγκόσμιων εγκαταστάσεων, αντίστοιχα.

Αν το συγκρίνει κανείς με το Vine, το οποίο κυκλοφόρησε ακριβώς την ίδια ημέρα το 2013, και είχε μόνο 775.000 εγκαταστάσεις σε διάρκεια επτά ημερών μετά την κυκλοφορία του, τότε ναι το Byte κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στη νέα μόδα των looping-videos.

byte

Το Byte γνωστό και ως “V2” επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να ανεβάζουν βίντεο μήκους έως και 6 δευτερολέπτων(σε αντίθεση με το TikTok 15 δευτερολέπτων) που συχνά μπορούν να συγχρονιστούν με μουσική. Χρησιμοποιεί αλγόριθμο που αξιολογεί ποια βίντεο παρακολουθείτε πιο συχνά και σας αρέσουν και εν συνεχεία σας τα προτείνει, για να τα επεξεργαστείτε και να τα ανεβάσετε στα social media.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν το Byte θα μπορέσει να σταθεί απέναντι το TikTok που πλέον τείνει να γίνει κατεστημένο.

beebom

Δείτε επίσης

TikTok: H εφαρμογή με τα περισσότερα downloads για το 2019 μετά το WhatsApp

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα