24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 10: Επιτέλους σπάει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών

1 min read
Windows 10 shutterstock website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα Windows 10 ξεπέρασαν πλέον τους ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως σύμφωνα με τις δηλώσεις της Microsoft.


Το δημοφιλές λειτουργικό έκανε ντεμπούτο στο όχι και τόσο μακρινό 2015 και σιγά σιγά άρχισε να κερδίζει την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου.

Η ανακοίνωση έρχεται δύο χρόνια μετά την αρχική ανάκαμψη της εταιρείας και αφού βρισκόμαστε στον απόηχο των Windows 7  που σταμάτησε στις 14 Ιανουαρίου και επίσημα η υποστήριξη τους από τη Microsoft.

Οι έντονες ανησυχίες των χρηστών σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητας τους και των προσωπικών τους δεδομένων ήταν κι ένας από τους κύριους λόγους που τους κρατούσαν πίσω και δεν έκαναν το βήμα για να πάνε από τα Windows 7 στα Windows 10 αλλά τώρα αυτό  πλέον αλλάζει καθώς όπως προαναφέραμε τον περασμένο μήνα η Microsoft σταμάτησε την υποστήριξη τους  – μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία τους.

Ενώ τα Windows 10 συνέχισαν να κερδίζουν σταθερά την προτίμηση των χρηστών, τα Windows 7 παρέμεναν – και συνεχίζουν να παραμένουν – ένα από τα πιο αγαπητά λειτουργικά συστήματα της Microsoft όλων των εποχών θα λέγαμε.

Τα Windows 10 το 2017 έφτασαν τους 500 εκατομμύρια χρήστες – ακριβώς τα μισά από όσα είχε σχεδιάσει η Microsoft  και μέσα σε δύο χρόνια κατάφεραν να κερδίσουν άλλο μισό δισεκατομμύριο χρήστες, σε αυτό το σημείο ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft για να το πετύχει αυτό, έκανε μία πολύ καλή ντρίμπλα, έδωσε τη δυνατότητα της δωρεάν αναβάθμισης  (ή σχεδόν δωρεάν) στους περισσότερους χρήστες που είχαν  είτε Windows 7 ή και Windows 8.1.

Να σας θυμίσουμε ότι με λίγη τύχη μπορεί να έχετε ακόμα τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε στα Windows 10, δείτε παρακάτω το σχετικό μας άρθρο.

Windows 7: Aκόμα προλαβαίνετε να αναβαθμίσετε στα Windows 10

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα