27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei στοχεύει να έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις εφαρμογών Google μέχρι το τέλος του έτους, το νέο τηλέφωνο Honor θα έρθει με GMS

1 min read
gsmarena 0001 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το ban της ΗΠΑ στην Huawei έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη στρατηγική και τις κινήσεις της εταιρείας, αλλά δεν δείχνει σημεία αδυναμίας.


Μια νέα έκθεση της Economic Times αναφέρει ότι η Huawei ασχολείται έντονα με τους Ινδούς προγραμματιστές ώστε να δημιουργήσουν εναλλακτικές λύσεις στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Google. Η απαγόρευση έχει αποκλείσει τις νέες συσκευές Huawei και Honor από την προεγκατάσταση εφαρμογών που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι όπως οι Χάρτες, το Google Drive και το Gmail.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei και της Honor India ανέφερε: “Έχουμε το δικό μας HMS και προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα νέο οικοσύστημα. Οι περισσότερες από τις βασικές εφαρμογές όπως η πλοήγηση, οι πληρωμές, τα παιχνίδια και τα μηνύματα θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. ”

gsmarena 002 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το οικοσύστημα εφαρμογών της Google είναι τόσο τεράστιο και η Huawei θέλει να δημιουργήσει εναλλακτικές λύσεις για τις συσκευές Huawei. Τα Παιχνίδια Google Play, οι Χάρτες Google, το Gmail, το Google Pay, το YouTube και το Google Play Store είναι όλες οι εφαρμογές που η Huawei θέλει να δημιουργήσει εναλλακτικές λύσεις λόγω της απαγόρευσης.

Θα δημιουργήσουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο “end to end” με προγραμματιστές, προμηθευτές περιεχομένου και υπηρεσίες. Θα τους προσφέρουμε αξία. – Charles Peng, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei και Honor India

HarmonyOS: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο λειτουργικό σύστημα της Huawei

Εξαιτίας αυτού, η Huawei αναγκάζεται να δημιουργήσει ένα εναλλακτικό οικοσύστημα εφαρμογών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών smartphone της. Το εμπορικό σήμα Honor υποστηρίζεται από τους κορυφαίους 150 προγραμματιστές της Ινδίας για να φτάσει το App Gallery της Huawei (εναλλακτική λύση στο Google Play Store). Σε παρόμοια σημείωση, ο Peng επιβεβαίωσε ότι το επόμενο smartphone Honor θα έρθει πράγματι με τις Υπηρεσίες Google.

Η Honor προσφέρει επίσης προϊόντα σε νέες κατηγορίες στην Ινδία όπως τηλεοράσεις, έξυπνες συσκευές ήχου και gadgets IoT. Εν τω μεταξύ, η Huawei προσφέρει νέα καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και των smartwatches.

Η Huawei προσφέρει ισχυρά κίνητρα στους Ινδούς προγραμματιστές για την ενσωμάτωση των εφαρμογών τους στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της Huawei και πιο συγκεκριμένα επενδύει περίπου το πόσο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για τις προσπάθειές της να αναπτύξει τη δική της εναλλακτική λύση στα GMS.

gsmarena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα