26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook Messenger: Dark mode

1 min read
facebook messenger dark1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον περασμένο μήνα, το Facebook κυκλοφόρησε μια σκοτεινή λειτουργία για το Messenger, αλλά οι χρήστες έπρεπε να το ξεκλειδώσουν μέσα από ένα Easter Egg με το emoji ημισελήνου. Όποιος έχασε αυτές τις ειδήσεις δεν θα ήξερε ότι η σκοτεινή διεπαφή ήταν μια επιλογή, αλλά αυτό αλλάζει σήμερα με την καθολική εκτόξευση αυτού του συχνά ζητούμενου χαρακτηριστικού. Οι χρήστες του Facebook Messenger μπορούν τώρα να ενεργοποιήσουν απευθείας τη σκοτεινή λειτουργία, χωρίς να χρειάζονται emojis.

Η σκοτεινή λειτουργία είναι, φυσικά, ακριβώς αυτό που ακούγεται: μια σκοτεινή διεπαφή που εξαλείφει το φωτεινό φόντο και άλλα στοιχεία, αντικαθιστώντας τα με ένα μαύρο φόντο. Δεν είναι η πιο κομψή έκδοση μιας σκοτεινής λειτουργίας που έχουμε δει, αλλά μειώνει την πίεση των ματιών, δίνει στους χρήστες την εναλλακτική λύση που περίμεναν και αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Η ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας είναι πλέον τόσο απλή όσο το μενού του Messenger. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το Messenger και, στη συνέχεια, πιέστε την εικόνα προφίλ που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Τώρα βρίσκεται στην κορυφή του μενού ακριβώς κάτω από το όνομα του χρήστη είναι μια νέα επιλογή που διαβάζει “Σκοτεινή λειτουργία”. Εναλλαγή της λειτουργίας για εναλλαγή σε μαύρο φόντο.

Το Facebook δηλώνει ότι σχεδίασε τη σκοτεινή λειτουργία του για να απαλλαγεί από τη λαμπρή φωτεινότητα σε σκοτεινά περιβάλλοντα χωρίς να εξαλείφει την “αντίθεση και τη ζωντάνια” της εφαρμογής. Αυτός ο διακόπτης ανοίγεται στους χρήστες του Messenger σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας σήμερα, 15 Απριλίου.

George S. Metallidis

TechNode.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα