11 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

SpeedTest – Μέτρηση ταχύτητας Internet

speedtest techlog nperf1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Loading

Τι είναι η μέτρηση ταχύτητας και πώς λειτουργεί;

Το nPerf μετράει με ακρίβεια την ταχύτητα σύνδεσης σας με το διαδίκτυο.

Το τεστ ταχύτητας nPerf βασίζεται σε έναν αποκλειστικό αλγόριθμο που σας επιτρέπει να μετρήσετε με ακρίβεια την ταχύτητα download / upload καθώς και το latency της σύνδεσής σας χρησιμοποιώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων διακομιστών.

Το εργαλείο μέτρησης ταχύτητας nPerf είναι συμβατό με όλες τις ευρυζωνικές και κινητές συνδέσεις: ADSL, VDSL, καλώδιο, οπτικές ίνες FTTH / FTTB, δορυφόρου, wifi, wimax, κυψελοειδές 2G / 3G / 4G (LTE), 5G.

Έχει σχεδιαστεί από τους λάτρεις των τηλεπικοινωνιών για να μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet με ένα μόνο κλικ! Ω … και αυτή η δοκιμή ταχύτητας είναι απολύτως απαλλαγμένη από διαφημίσεις! Απολαύστε το !  🙂

Ping
Το ping είναι μια μέθοδος για τον εντοπισμό της διαθεσιμότητας και της απόδοσης ενός απομακρυσμένου πόρου του δικτύου. Είναι το ακρωνύμιο των λέξεων “Packet Internet Groper”.

Latency 
Υποδεικνύει του πόσο γρήγορα μπορείτε να κάνετε “ping” τον διακομιστή που προσπαθείτε να προσεγγίσετε.Όσο πιο μικρή είναι η τιμή του τόσο πιο καλή είναι η σύνδεσή σας.

Ταχύτητα κατεβάσματος (Download speed)
Υποδεικνύει την ποσότητα δεδομένων που μπορεί να λάβει η σύνδεσή σας μέσα σε ένα δευτερόλεπτο από τον διακομιστή nPerf που συνδέεστε. Όσο πιο μεγάλη είναι η τιμή τόσο πιο καλή είναι η σύνδεση σας.

Ταχύτητα ανεβάσματος (Upload speed)
Υποδεικνύει την ποσότητα δεδομένων που μπορεί να στείλει η σύνδεσή σας σε ένα δευτερόλεπτο στο διακομιστή nPerf που συνδέεστε. Όσο πιο μεγάλη είναι η τιμή τόσο πιο καλή είναι η σύνδεση σας.

Ποια είναι η ταχύτητα Internet που πραγματικά χρειάζομαι;

Δείτε ακομα