19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei : Έρχεται επίσημα το Harmony OS σε smartphones και tablets από το 2020!

1 min read
harmony OS Huawei 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Προχωρά το Plan B της Huawei σχετικά με τη χρησιμοποίηση του λειτουργικού συστήματος Harmony OS σε περισσότερες συσκευές του οικοσυστήματος της.


Η  Huawei πλέον επιβεβαιώνει ότι θα το δούμε σε smartphones και tablets που θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας από το 2020 και έπειτα.

harmony OS Huawei | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό σημαίνει ότι η Huawei συνεχίζει πυρετωδώς την ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος για να επεκταθεί στον κύριο όγκο των δραστηριοτήτων της μετά τις τηλεοράσεις. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε, επίσης, ότι θα το δούμε σε smartwatches και έξυπνα ηχεία.

https://techlog.gr/2019/09/06/harmonyos-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1/

Ο επικεφαλής του τμήματος Software της Huawei, κ. Dr. Wang Chenglu, δήλωσε πως το Harmony OS δεν θα αντικαταστήσει το Android OS, απλά θα δούμε συσκευές να λανσάρονται και με αυτό σε παγκόσμια κλίμακα. Ακόμη, από τον Αύγουστο του 2020 το Harmony OS θα γίνει open source για οποιονδήποτε θέλει να πειραματιστεί με αυτό.

harmony OS Huawei 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν αυτή την πολιτική έως ότου αλλάξει η κατάσταση στις ΗΠΑ (π.χ. αν εκλεγεί άλλος πρόεδρος με διαφορετικά μυαλά…), ενώ παράλληλα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις για να δει αν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς καμία εξάρτηση από τη Google. Δύσκολο, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι μια καλή ευκαιρία για δοκιμές.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα