28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei : Ετοιμάζεται να ανοίξει στην Ευρώπη εργοστάσιο για εξαρτήματα 5G

1 min read
huawei punishment1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός Huawei σχεδιάζει να ανοίξει στην Ευρώπη ένα εργοστάσιο στο οποίο θα παράγει εξαρτήματα για τα δίκτυα 5G.


Θα είναι το πρώτο αυτού του είδους εκτός Κίνας, όπως ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πρόεδρος της εταιρίας Λιανγκ Χούα.

huawei image1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

«Στο πλαίσιο των τεχνολογιών 5G, σχεδιάζουμε σήμερα να παράγουμε προϊόντα και εξαρτήματα στην Ευρώπη…είμαστε στη διαδικασία εκπόνησης μιας μελέτης βιωσιμότητας για να ανοίξουμε ένα εργοστάσιο στην Ευρώπη», δήλωσε ο Λιανγκ σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ο Λιανγκ ωστόσο δεν προτείνει μια πιθανή τοποθεσία, αλλά αναφερόμενος σε ένα «πιθανόν πολύ σύντομο» χρονοδιάγραμμα.Η Huawei «ποτέ δεν ήταν αντικείμενο αιτήματος» για κατασκοπία από την πλευρά των κινεζικών υπηρεσιών πληροφοριών και θα «αρνηθεί» κάθε αίτημα εάν της γίνει στο μέλλον, διαβεβαίωσε ο Λιανγκ.

uk cybersecurity center isnt too afraid of huawei report say 8cvf.9101 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

«Η βασική μας αρχή είναι να συμμορφωνόμαστε αυστηρά με τη νομοθεσία κάθε χώρας στην οποία εργαζόμαστε», δήλωσε ο Λιανγκ. Πρόσθεσε ότι η Κίνα δεν έχει νόμο που να υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να παράσχουν πληροφορίες στις υπηρεσίες κατασκοπίας.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα