27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei προβλέπει 9% αύξηση των εσόδων της και το 2023 καθώς τα Smartphones συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν

1 min read
huawei os 696x4641 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Κινέζος τεχνολογικός γίγαντας Huawei Technologies ανακοίνωσε ότι αναμένει έσοδα άνω των 700 δισεκατομμυρίων γουαν (98,5 δισεκατομμύρια δολάρια) για το 2023, σημειώνοντας σημαντική αύξηση 9% από έτος σε έτος. Αυτή η θετική πρόβλεψη αντικατοπτρίζει την ανθεκτικότητα της Huawei υπό αντίξοες συνθήκες, ιδίως τις συνεχιζόμενες κυρώσεις των ΗΠΑ που έχουν περιορίσει την πρόσβαση της σε κρίσιμες τεχνολογίες.

Σε ένα εσωτερικό μήνυμα της Πρωτοχρονιάς, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Huawei, Ken Hu, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην εταιρεία για τους συνεργάτες της και τους υπαλλήλους της για την ακλόνητη στήριξή τους κατά τη διάρκεια δύσκολων περιόδων. Παραδέχτηκε την τεράστια προσπάθεια και αφοσίωση που επέτρεψαν στην Huawei να ξεπεράσει την κρίση και να ξαναβρεί τα πόδια της.

Το τμήμα συσκευών της Huawei, συμπεριλαμβανομένου και αυτού των smartphones, τα έχει πάει εξαιρετικά καλά το 2023, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες. Η κυκλοφορία της σειράς Mate60 τον Αύγουστο, η οποία τροφοδοτείται από τον Kirin 9000S (7 nm) ένα εγχώριο chipset, σηματοδότησε την τολμηρή επιστροφή της Huawei στην αγορά των high-end smartphones. Αυτή η στρατηγική κίνηση έχει απηχήσει στους καταναλωτές, όπως αποδεικνύεται από την αύξηση κατά 83% των αποστολών smartphones της Huawei τον Οκτώβριο σε σύγκριση με τον προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την Counterpoint.

Κοιτώντας μπροστά στο 2024, η Huawei έχει βάλει στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της στις κινητές συσκευές, αναγνωρίζοντας το δυναμικό της ως βασικός μοχλός ανάπτυξης. Η εταιρεία δεσμεύεται να αναπτύξει πρωτοποριακά προϊόντα και να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand.

Η ανθεκτικότητα της Huawei και η στρατηγική της καταδεικνύουν την αποφασιστικότητά της να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να συνεχίσει να ευδοκιμεί στο παγκόσμιο τεχνολογικό τοπίο. Η δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και την πελατοκεντρική προσέγγιση θα οδηγήσει αναμφίβολα σε περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα