18 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Info Quest Technologies φέρνει στην ελληνική αγορά τις φορητές συσκευές αποστείρωσης της εταιρείας 59S

1 min read
2020 07 7 59s1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους εποχή, η οποία επιτάσσει την προσοχή και προστασία σε κάθε τι με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή, η Info Quest Technologies διαθέτει στην ελληνική αγορά την σειρά προϊόντων αποστείρωσης της εταιρείας 59S τεχνολογίας UV-LED, 100% Eco Friendly, για την άμεση και αποτελεσματική αποστείρωση καθημερινών αντικειμένων και επιφανειών.

H 59S, που βρίσκεται παγκοσμίως στην κορυφή της αγοράς UV-LED sterilizers, διαθέτει μια ευρεία γκάμα συσκευών, που αποστειρώνουν άμεσα, μία επιφάνεια ή αντικείμενα, βρίσκοντας πολλαπλές εφαρμογές, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους – από το κινητό, τα κλειδιά και την πιστωτική κάρτα στην καθημερινότητα, το σαλόνι στην αίθουσα αναμονής, το meeting room και το ασανσέρ, μέχρι τον χώρο αναμονής ενός νοσοκομείου, το αεροπλάνο, μία σχολική τάξη ή το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, κάθε τι μπορεί να αποστειρωθεί γρήγορα και αποτελεσματικά με τη χρήση μίας συσκευής 59S. Στα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς συγκαταλέγονται, το ελαφρύ, επαναφορτιζόμενο, Wang X5, που είναι ιδανικό για αποστείρωση επιφανειών, το κουτί αποστείρωσης για βρεφικά είδη Τ5, το mini φορητό Χ1, η τσάντα αποστείρωσης αντικειμένων P55 Pro και το μικρό κουτί αποστείρωσης S2. Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούν τεχνολογία UVC LED και εξουδετερώνουν εγγυημένα το 99,9% των μικροβίων και βακτηρίων σε 1 έως 3 λεπτά. Διαθέτουν LEDs μεγάλης αυτονομίας και έρχονται με τροφοδοτικό καλώδιο USB στη συσκευασία τους.

Όλη η σειρά είναι διαθέσιμη με δύο χρόνια εγγύηση στα επίσημα σημεία πώλησης της Info Quest Technologies, σε προτεινόμενες λιανικές τιμές που ανέρχονται στα €49 για το X1, €59 για το S2, €99 για το Wang X5, €119 για το P55 Pro, και €249 για το Τ5.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα