20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

1.000.000 Xiaomi Smartphones από την Info Quest Technolοgies

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ξεπέρασαν το 1.000.000 οι καταναλωτές που επέλεξαν Xiaomi Smartphones από το 2017 που ξεκίνησε η επίσημη διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά, όπως ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο.


Η Xiaomi έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, με έξυπνα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την προηγμένη τεχνολογία, τον κομψό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή τους και με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχεται από την Info Quest Technologies και τους συνεργάτες της .

Σήμερα η Xiaomi είναι το Νο2* brand στην προτίμηση του ελληνικού κοινού στα Smartphone, Νο1* brand στα wearables, ενώ με πωλήσεις άνω των 21.000 Electric Scooters συμβάλλει σημαντικά στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης ως εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης στη χώρα μας.

Σήμερα, περισσότερα από 2.000.000 προϊόντα Xiaomi είναι διασυνδεδεμένα στην ΙοΤ πλατφόρμα της και αξιοποιούνται καθημερινά από τους Έλληνες Mi fans.

Το μυστικό της επιτυχίας και το όραμα της Xiaomi είναι να προσφέρει σε όλους πραγματικά καινοτόμα προϊόντα σε προσιτές τιμές, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της “Innovation For Everyone”, που σημαίνει ότι η τεχνολογία και η καινοτομία αποκτούν μεγάλη αξία, όταν απευθύνονται σε όλους.

Η Info Quest Technologies αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Xiaomi στην Ευρώπη. Παραμένει στρατηγικός της συνεργάτης της εταιρείας, προωθώντας και υποστηρίζοντας όλα τα προϊόντα της από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους, έχοντας την ίδια φιλοσοφία και προσανατολισμό.

*Στοιχεία GFK, Μάιος 2020

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα