19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Info Quest Technologies διαθέτει τους Fujitsu scanners στην ελληνική αγορά

1 min read
fujitsu scanners 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Info Quest Technologies, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την PFU EMEA Limited για τη διάθεση στην ελληνική αγορά της πλήρους γκάμας των Fujitsu scanners.

Τα Fujitsu Scanners είναι διαχρονικά ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς scanners εγγράφων, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 45% παγκοσμίως και το 50% στην Ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει η ανεξάρτητη πηγή Infosource Ελβετίας τα τελευταία 10 χρόνια.

Η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει τους φορητούς και ευέλικτους σαρωτές της σειράς ScanSnap, τη σειρά SP series για μικρές ομάδες εργασίας, καθώς και την επαγγελματική σειρά fi series, η οποία καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σάρωσης και αναγνώρισης δεδομένων.

Η ψηφιοποίηση των εγγράφων αποτελεί συνήθως το πρώτο βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών και ιδιωτών. Μέσω της συνεργασίας με την PFU EMEA Limited, την κορυφαία κατασκευάστρια scanners του κόσμου, η Info Quest Technologies, προσδοκά να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερες υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας επιλογές, ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη διαχείριση, οργάνωση, διαμοιρασμό πολύτιμων πληροφοριών.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα