18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Info Quest Technologies : Νέοι ανεμιστήρες Xiaomi Smartmi Pedestal Fan και νέα ηλεκτρική σκούπα Xiaomi Mi Handheld

1 min read
INFO QUEST TECHNOLOGIES 800x3911 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, εμπλουτίζει τη γκάμα των διασυνδεδεμένων προϊόντων Xiaomi που διαθέτει στην ελληνική αγορά με τους έξυπνους ανεμιστήρες Smartmi Pedestal Fan 2 / 2S και την ηλεκτρική σκούπα χειρός Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C.

Οι νέοι ανεμιστήρες Smartmi Pedestal Fan 2 / 2S έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να προσφέρουν δροσιά χωρίς θόρυβο, δίνοντας την αίσθηση του φυσικού αέρα στον χώρο. Διαθέτουν 7 λεπίδες όμοιων φύλλων, κινητήρα χωρίς ψήκτρες, 4 ρυθμίσεις γωνίας κλίσης της κεφαλής, 100 διαφορετικές προσαρμοσμένες ταχύτητες και μπορούν να συνδεθούν με την εφαρμογή Mi Home, για διαχείριση όλων των λειτουργιών από το Smarphone. Έχουν μοντέρνο design, είναι ελαφρείς και μετακινούνται εύκολα, ενώ το μοντέλο 2S διαθέτει, επιπλέον, ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 33,6Wh για χρήση χωρίς καλώδιο έως και 20 ώρες.

Smartmi 640x6911 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ηλεκτρική σκούπα χειρός Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια, απορροφώντας το 99,97% των μικροοργανισμών. Είναι εφοδιασμένη με σύστημα πολλαπλών κυκλώνων για αποτελεσματικό διαχωρισμό σκόνης και φιλτράρισμα μικροοργανισμών ως 0,3 microns. Διαθέτει κινητήρα χωρίς ψήκτρες που προσφέρει σταθερή ισχύ αναρρόφησης 120AW, περιλαμβάνει μπαταρία υψηλής αυτονομίας και επιτοίχια βάση φόρτισης για εύκολη αποθήκευση και φόρτιση.

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι έξυπνοι ανεμιστήρες Smartmi Pedestal Fan 2 και Smartmi Pedestal Fan 2S είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλους τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα με προτεινόμενες λιανικές τιμές €129 και €169 αντίστοιχα. Η ηλεκτρική σκούπα χειρός Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C διατίθεται σε προτεινόμενη λιανική τιμή 269€ σε όλους τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα.

Τα νέα προϊόντα υποστηρίζονται όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα