26 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το iOS 14 έπιασε στα πράσα και το Linkedln

1 min read
linkedin istock1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

BELCHATOW, POLAND - APRIL 10, 2014: Closeup photo of Linkedin icon on mobile phone screen. Popular social network.

0
(0)

Loading

Τελικά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει ο σοφός λαός μας και από ότι φαίνεται το νέο iOS 14 της Apple θα μας τα βγάλει όλα σκάρτα.

Ένας εκπρόσωπος του LinkedIn είπε στο ZDNet χθες ότι ένα σφάλμα στην εφαρμογή iOS της εταιρείας ήταν υπεύθυνο για μια φαινομενικά παρεμβατική συμπεριφορά που εντοπίστηκε από έναν από τους χρήστες του την Πέμπτη.

Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση beta του iOS 14 και πιο συγκεκριμένα από τον χρήστη DonCubed έναν προγραμματιστή του Urspace ο οποίος σε ένα βιντεάκι στο Twitter έδειξε πώς η εφαρμογή LinkedIn διαβάζει το περιεχόμενο του πρόχειρου μετά από κάθε πάτημα του πλήκτρου του χρήστη και πολύ εύλογα αναφέρθηκε και στο TikTok το οποίο έφαγε πόρτα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ένας εκπρόσωπος ωστόσο του Linkedln ανέφερε “Έχουμε εντοπίσει αυτό σε μια διαδρομή κώδικα που στην ουσία κάνει μόνο έναν έλεγχο μεταξύ των περιεχομένων του πρόχειρου και του περιεχομένου που έχει πληκτρολογηθεί σε ένα πλαίσιο κειμένου”, “Δεν αποθηκεύουμε ούτε διαβιβάζουμε τα περιεχόμενα του πρόχειρου” πρόσθεσε.

Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε που από ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια!

TechNode.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα