22 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H OnePlus επίσημα στην Ελλάδα από τον επόμενο μήνα

1 min read
oneplus.jpg.44d46ee385ac694e5caf92f2c9b700ce1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές smartphone παγκοσμίως, η OnePlus, θα αποκτήσει σταθερή επίσημη παρουσία και στη χώρα μας σύμφωνα με πληροφορίες του insomnia, με την διανομή των προιόντων της να την αναλαμβάνει η TCCM.

Η αρχή θα γίνει τον επόμενο μήνα όταν και η OnePlus θα παρουσιάσει στις 28 Ιουλίου το νέο της smartphone, με πιθανή ονομασία OnePlus Z, το οποίο θα αποτελεί μια πιο οικονομική πρόταση έναντι της ναυαρχίδας της εταιρείας, το OnePlus 8 Pro αφού στη χώρα μας θα διατεθεί με τιμή €439.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάθεση της συσκευής θα γίνει σε επιλεγμένα δίκτυα παρόχων και retailers. Το Φθινόπωρο θα δούμε στην ελληνική αγορά και τα κορυφαία smartphones της εταιρείας, τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με νέα μειωμένη τιμή. Στα σχέδια της TCCM είναι και η διάθεση άλλων προιόντων της εταιρείας όπως θήκες, ασύρματοι φορτιστές και ασύρματα ακουστικά, με τη γκάμα να επεκτείνεται σημαντικά το 2021.

Η OnePlus αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, κυκλοφορώντας ελάχιστα αλλά αξιόλογα smartphone κάθε χρόνο, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, στα κορυφαία χαρακτηριστικά και στην ανταγωνιστική τιμή έναντι άλλων ναυαρχίδων με παρόμοια χαρακτηριστικά. Το τελευταίο διάστημα η κινεζική εταιρεία επιλέγει να έχει εντονότερη παρουσία σε πολλές ευρωπαικές χώρες με εγχώριες συνεργασίες, παρέχοντας πάντα τις συσκευές της για αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα