19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Galaxy S30 μπορεί να έρθει με έξι πίσω κάμερες

1 min read
Samsung Patents Six Rear Cameras Possibly for Galaxy S301 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung τον Δεκέμβριο του 2019 είχε κατοχυρώσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «Μία συσκευή με πολλαπλές φωτογραφικές μηχανές για ψηφιακή φωτογραφία» και τώρα αποκαλύπτεται μια διάταξη με έξι αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος και ένα φλας LED.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εντοπίστηκε από την LetsGoDigital, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες από την όλη ιδέα και το τι μπορεί να περιμένει κανείς. Από τις έξι κάμερες, πέντε από αυτές είναι φακοί ευρείας γωνίας με εστιακό μήκος 28 mm και η μία είναι τηλεφακός.

Στη διάταξη των καμερών φαίνεται να υπάρχει και μία τεχνολογία με την ονομασία tilting όπου οι αισθητήρες θα μπορούν να γέρνουν ξεχωριστά, όπως ακόμα και η δυνατότητα κάποιες κάμερες να είναι αναδυόμενες με ειδικό μηχανισμό δίνοντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα να αποτυπώσουν ενδιαφέρουσες προοπτικές στις φωτογραφήσεις τους.

Όπως επισημαίνει η LetsGoDigital , αυτοί οι φακοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη εφέ bokeh σε πανοραμικές λήψεις και καλύτερες εικόνες HDR.

Είναι βέβαια ακόμα πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε μία σαφή εικόνα πως θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung το Galaxy S30, ωστόσο, όπως υποδηλώνει αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Samsung θεωρεί πράγματι τις έξι κάμερες στο πίσω μέρος ως μια βιώσιμη επιλογή.

Πείτε μας πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα της Samsung; Χρειάζονται όντως τόσες πολλές κάμερες;

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα