17 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

OnePlus Nord έρχεται επίσημα στις 21 Ιουλίου

1 min read
AR Launch Visual.jpg.536bdd719caa3b1b334e9109bd572caf1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στις 21 Ιουλίου η OnePlus αναμένεται να «επιστρέψει στις ρίζες», παρουσιάζοντας το OnePlus Nord.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η OnePlus, το νέο της smartphone με την ονομασία OnePlus Nord, θα παρουσιαστεί online στις 21 Ιουλίου online και μάλιστα με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας, η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο για τα αποκαλυπτήρια μιας συσκευής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατεβάσουν τη σχετική εφαρμογή Nord Launch από το Play Store και να συντονιστούν στις 5.00μμ ώρα Ελλάδος όταν και η μετάδοση θα ξεκινήσει. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η OnePlus πειραματίζεται με κάτι διαφορετικό στα αποκαλυπτήρια μιας συσκευής της, έχοντας προηγηθεί το OnePlus 2 το 2015 το οποίο ανακοινώθηκε μέσω VR.

https://www.instagram.com/p/CCYcpyXHFYm/

Γνωρίζουμε από δηλώσεις του CEO της εταιρείας, Pete Lau, ότι το Nord θα αποτελεί μια «πιο οικονομική πρόταση» έναντι των OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro που κυκλοφόρησαν πριν μερικούς μήνες, κάτι που όμως δεν σημαίνει ότι θα χάνουν και σε επιδόσεις. Ειδικότερα για την κάμερα τα στελέχη της OnePlus αναφέρουν ότι αυτή θα είναι «επιπέδου ναυαρχίδας».

Για το SoC γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι το Snapdragon 765 με δυνατότητα σύνδεσης 5G, ενώ το κόστος της συσκευής τοποθετείται κάτω από τα €500. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η OnePlus χαρακτηρίζει το Nord ως «επιστροφή στις ρίζες», όταν και δημιούργησε αίσθηση κυκλοφορώντας συσκευές με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, σε τιμές πολύ πιο χαμηλές από τον ανταγωνισμό.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν έχουν επιβεβαιωθεί περιλαμβάνεται OLED οθόνη 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, 6GB μνήμη, 128GB αποθηκευτικός χώρος και μπαταρία 4300mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W.

Το OnePlus Nord αναμένεται να είναι και το πρώτο μοντέλο της εταιρείας το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας, κάτι που πιθανότατα θα γίνει στα τέλη του μήνα.

πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα