Η OnePlus λέει ότι το Nord θα έρθει με τα Google Messages και Phone

Το νέο τηλέφωνο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου σε εικονική εκδήλωση.

Πριν από το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου, η OnePlus κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει ότι το Nord θα έρθει με προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Google Messages & Phone αντί για τις δικές του εφαρμογές SMS και κλησεων σύμφωνα πάντα με το 9to5Google . Η συσκευή θα έχει επίσης προεγκατεστημένη την εφαρμογή συνομιλίας βίντεο Duo της Google, σύμφωνα με το βίντεο.

Τώρα γιατί η OnePlus αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά από ότι φαίνεται θέλει να δείξει ότι τα έχει καλά με τη Google και το Android οικοσύστημα και όπως σημειώνει το 9to5Google , τα Google Messages θα δώσουν στους χρήστες πρόσβαση στα RCS μηνύματα .

https://www.instagram.com/p/CCv1k0iH_Ae/?utm_source=ig_embed

Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσης ότι το Nord θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 765G 5G , θα έχει οθόνη OLED 6,55 ιντσών 90Hz, μνήμη RAM 6 GB και εσωτερική αποθήκευση 128 GB. Αναμένεται επίσης να διαθέτει κύρια κάμερα 48 megapixel και ευρυγώνιο φακό 16 megapixel.

Το OnePlus Nord αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα σε Ευρώπη και Ινδία

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967