Έρχεται το iPad Air 4 με οθόνη 11 ιντσών, θύρα USB Type-C

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple αναμένεται να μεγαλώσει λίγο τις διαστάσεις του iPad Air φέτος αφού θα διαθέτει πολύ μεγαλύτερη οθόνη 11 ιντσών αλλά και θύρα USB Type-C!

Ωστόσο κάτι τέτοιο ίσως να σημαίνει ότι θα μπορούσε να έρθει πιο bezel-less, σε στυλ iPad Pro ή και να έχει το notch με τους αισθητήρες για το Face ID, λίγο απίθανο όμως αλλά δεν θα μας χαλούσε καθόλου.

Επίσης οι πληροφορίες λένετε ότι θα έχει μια θύρα USB Type-C. Αυτό τώρα χωράει αρκετή κουβέντα, αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και καθώς η Apple έχει χρησιμοποιήσει τη θύρα Lightning σε όλα τα iPad της, εκτός από το iPad Pro, η ενσωμάτωση θύρας USB-C στο iPad Air θα φέρει μεγάλη ζήτηση σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών .

Το iPad Air και το iPad Mini αναμένεται να τροφοδοτούνται από τον A13 Bionic . Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτό είναι το chipset που τροφοδοτεί και τα iPhone 11 , ωστόσο το iPad Pro θα τροφοδοτείται από το chipset A14X και θα υποστηρίζει και 5G.

Να σας πούμε όμως ότι όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οπότε κρατήστε μία πισινή.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967