Πως να κάνετε ομαδικές βιντεοκλήσεις από το WhatsApp στο iPhone σας

Το WhatsApp πλέον έχει ενημερωθεί και τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν ομαδικές βιντεοκλήσεις με έως και 50 άτομα

Το Facebook παρουσίασε το Messenger Rooms ως εναλλακτική λύση για το Zoom και το Group FaceTime τον Απρίλιο και τώρα πλέον οι πλατφόρμες WhatsApp και Instagram έχουν ενημερωθεί για να υποστηρίξουν την ενσωμάτωση στο Messenger Rooms.

Παρακάτω θα σας δείξουμε πως να δημιουργήσετε ένα Messenger Room. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Facebook Messenger στη συσκευή σας, ωστόσο δεν απαιτείται λογαριασμός Facebook για να συμμετάσχετε σε αυτές τις συζητήσεις, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο μια ομαδική βιντεοκλήση με έναν λογαριασμό Facebook.

  1. Εκκινήστε το WhatsApp στο iPhone σας .
  2. Δημιουργήστε μια νέα ομαδική συνομιλία από την καρτέλα Συνομιλία πατώντας το εικονίδιο σημείωσης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εναλλακτικά, επιλέξτε μια υπάρχουσα αίθουσα ομαδικής συνομιλίας και μεταβείτε στο βήμα 6.
  3. Επιλέξτε Νέα ομάδα .
  4. Επιλέξτε άτομα στις επαφές σας για προσθήκη στην ομάδα και μετά πατήστε Επόμενο .
  5. Δώστε στη νέα ομάδα σας ένα όνομα θέματος και μετά πατήστε Δημιουργία .
  6. Μόλις μπείτε στη νέα ομάδα, πατήστε το κουμπί συν ( + ) και επιλέξτε Δωμάτιο .
  7. Στην καρτέλα που εμφανίζεται, πατήστε Συνέχεια στο Messenger .
  8. Περιμένετε να μπουν οι άλλοι στο δωμάτιό σας. Από εδώ, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να τον στείλετε και σε άλλους ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση.


Τα Messenger Rooms δεν είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο όπως ‌το FaceTime‌ ή το WhatsApp , οπότε καλόν είναι να το χρησιμοποιείτε για πιο απλά πράγματα, ωστόσο σάς επιτρέπει να κλειδώσετε ένα δωμάτιο για να περιορίσετε τον αριθμό των ατόμων που έχουν εγγραφεί σε αυτό.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950