23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 11: Ξεπερνάει το XS Max στο τεστ κάμερας DxOMark και πλησιάζει το 11 Pro Max

1 min read
apple iphone 11 1024x7681 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το iPhone της Apple 11 έλαβε συνολική βαθμολογία κάμερας 109 από το DxOMark, κερδίζοντας το iPhone XS Max στις κατηγορίες φωτογραφιών και βίντεο.


Ενώ είναι επίσης πολύ μπροστά και από τον άμεσο προκάτοχό του, το iPhone XR.

Συγκριτικά με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της Apple, η βαθμολόγια του iPhone 11 στο video είναι πολύ κοντά , 1 μόλις βαθμό με το iPhone 11 Pro Max, καθώς και τα δύο κινητά έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και συγκρίσιμη ποιότητα εικόνας.

Ωστόσο το iPhone 11 χάνει στα σημεία όσον αφορά την κατηγορία των φωτογραφιών, λόγω φυσικά της έλλειψης ενός τηλεφακού με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να μην μπορεί να προσφέρει το ίδιο ζουμ και ίδιας ποιότητας πορτρέτα με το iPhone 11 Pro Max.

gsmarena 0011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μια παράλληλη σύγκριση των φωτογραφιών που λήφθηκαν με τα 11 και 11 Pro δείχνει ότι οι φωτογραφίες είναι ουσιαστικά παρόμοιες.

Ενώ το iPhone 11 δεν κατάφερε να πιάσει φυσικά το Top 10, ωστόσο ξεπέρασε το πολύ αγαπημένο μας Huawei P20 Pro, το Samsung Galaxy Note9 και το Google Pixel 3.

Μπορείτε εδώ να δείτε περισσότερες αναλύσεις και να διαβάσετε την πλήρη επισκόπηση για το συγκριτικό test της φωτογραφικής μηχανής του iPhone 11 από το σχετικό άρθρο της DxOMark.

gsmarena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα