16 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 12 Pro με οθόνη 120Hz, οπτικό ζουμ 3x και βελτιωμένο Face ID

1 min read
35738 65826 35402 64957 000 lead iPhone 12 Pro Max leak xl | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με τον leaker Max Weinbach, το iPhone 12 Pro θα έρθει με σημαντικές βελτιώσεις τόσο στην οθόνη όσο και στην κάμερα.

Ο Weinbach θεωρεί πως το iPhone 12 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 6.1’’ και 6.7’’, θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας ProMotion με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στο iPad Pro. Λέει επίσης πως το τηλέφωνο θα εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz και 120Hz, για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

Για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ενέργειας τόσο λόγω της βελτιωμένης οθόνης όσο και της 5G συνδεσιμότητας, το iPhone 12 Pro ενδέχεται να διαθέτει και μεγαλύτερη μπαταρία. Ο Weinbach αναφέρει μάλιστα ότι το μεγαλύτερο iPhone των 6.7’’ θα έχει μπαταρία μεγέθους 4400mAh. Μία σημαντική αύξηση σε σύγκριση με τα 3969mAh του iPhone 11 Pro Max.

Λέγεται επίσης πως και το Face ID θα είναι βελτιωμένο. Εκτός λοιπόν του μικρότερου notch, η λειτουργία Face ID θα υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου από ευρύτερες γωνίες. Ταυτόχρονα ο ίδιος leaker υποστηρίζει πως στο πίσω μέρος της συσκευής θα δούμε σαρωτή LiDAR, με τον οποίο το κινητό θα είναι σε θέση να εστιάζει πολύ γρηγορότερα ενώ θα βελτιώσει και την ακρίβεια των φωτογραφιών κατά τη λειτουργία Πορτρέτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης και οπτικό ζουμ 3x, σε αντίθεση με το 2x που υπάρχει ήδη. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να τραβήξουν εικόνες και βίντεο, πηγαίνοντας πιο κοντά στο θέμα, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της φωτογραφίας εξαιτίας του ψηφιακού ζουμ.

Τον περασμένο μήνα, ο Weinbach και το κανάλι στο YouTube EverythingApplePro, ισχυρίστηκαν ότι είχαν μία πρώτη επαφή με το iPhone 12 Pro Max, μέσα από υποτιθέμενες διαρροές σχεδίων CAD. Ο Weinbach αν και έχει κάνει στο παρελθόν κάποιες σωστές προβλέψεις όπως το πράσινο φινίρισμα του iPhone 11 Pro αλλά και το επανασχεδιασμένο μενού ελέγχου του ήχου στο iOS 13, έχει αναφερθεί και σε φήμες που δεν βγήκαν ποτέ αληθινές. Φήμες όπως για μία λεγόμενη εφαρμογή αριθμομηχανής στο iPad για το iOS 13, οθόνες για το iPhone οι οποίες λειτουργούν ακόμη και κάτω από το νερό αλλά και για το λανσάρισμα του HomePod σε Αυστρία και Ιταλία, εντός του 2019.

Πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα