28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μάσκες #Smile που μεταδίδουν χαμόγελα και ξεκάθαρη ομιλία

1 min read
εικονα2s | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Διεθνή λύση επικοινωνίας βαρήκοων ατόμων δίνει η συνεργασία των ελληνικών εταιρειών Pennie και Galiotos earcare

Η ευρεία χρήση μασκών, καλύπτοντας το στόμα, θέτει ανυπέρβλητα εμπόδια στην επικοινωνία ενός πολύ μεγάλου ποσοστού ανθρώπων με βαρηκοΐα/ κώφωση, στους οποίους η οπτική επαφή με τα χείλη του συνομιλητή (χειλανάγνωση) είναι αναγκαία για την κατανόηση της ομιλίας.

Λύση στο διεθνές θέμα παρεμπόδισης της προσβασιμότητας των βαρήκοων πολιτών σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, δίνει η συνεργασία δυο πρωτοπόρων ελληνικών εταιρειών που οδήγησε μετά από έρευνα και σχεδίαση στην παραγωγή μασκών με διαφάνεια στην περιοχή των στόματος.

Οι νέες πρωτότυπες διαφανείς μάσκες #Smile, δημιουργήθηκαν μετά από εκτεταμένη έρευνα βιομετρικών χαρακτηριστικών στην ορθή εφαρμογή, άνεση, ασφάλεια και καλή επικοινωνία του χρήστη. Μεγάλος αριθμός χρηστών συμμετείχε στις δοκιμές που οδήγησαν στην παραγωγή των εργονομικών προστατευτικών μασκών, πολλαπλών χρήσεων.

Για τη διευκόλυνση της αναπνοής του χρήστη χρησιμοποιείται 100% βαμβακερό ύφασμα, η διαφάνεια είναι ιατρικού επιπέδου που δεν ζαρώνει και δεν θολώνει με την αναπνοή, ενώ όλη η παραγωγή πιστοποιείται με διαδικασίες ISO.

Ο Κωνσταντίνος Γαλιώτος, Εμβιοϊατρικός Μηχανικός/ Ακοολόγος, μέλος της Διοίκησης της Galiotos earcare , τόνισε “Εφαρμόζοντας στα κέντρα μας καθημερινά σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα σε ενήλικες και παιδιά, έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Καθώς δεν υπήρχαν διεθνώς άρτιες λύσεις στο θέμα των μασκών, ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να τις δημιουργήσουμε στην Ελλάδα. Η Pennie και οι άνθρωποί της, αποτελούν τον εξαιρετικό συνεργάτη, με μοναδικό επαγγελματισμό, πάθος για τελειότητα και ταχύτητα παραγωγής”.

Από την πλευρά του ο κ. Γεώργιος Μπόθος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της βιομηχανίας λευκών ειδών Pennie δήλωσε “Αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή το project της μάσκας σαν μέρος της κοινωνικής εταιρικής μας ευθύνης. Είναι μοναδικό να παρέχεις ορθές λύσεις σε συνανθρώπους σου που αντιμετωπίζουν εμπόδια προσβασιμότητας, και είμαστε χαρούμενοι που ένα σωστά σχεδιασμένο προϊόν στην Ελλάδα μπορεί να προσελκύσει διεθνές ενδιαφέρον”.

Θεωρείται σημαντική η χρήση διαφανούς μάσκας στο γενικό πληθυσμό και κυρίως σε δημόσιους και ιδιωτικούς Οργανισμούς όπου θα διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπων με δυσκολία ακοής και φυσικά θα μεταδίδει ανεμπόδιστα χαμόγελα!

Σημεία Διάθεσης
Οι νέες διαφανείς μάσκες #Smile διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pennie www.pennie.gr/smile και τηλεφωνικά στο 210-51.20.595
και
από την Galiotos earcare – κέντρα ακουστικών βαρηκοΐας http://www.galiotos.gr και τηλεφωνικά στο 210-32.20.000.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα