Τέλος εποχής για OnePlus και McLaren

Σύμφωνα με το Android Authority η OnePlus δεν θα κυκλοφορεί πλέον τις εκδόσεις McLaren στα τηλέφωνα της στο μέλλον.

Ένας εκπρόσωπος της McLaren επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών λέγοντας.

    «Η συνεργασία μας με την OnePlus, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ήταν μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ δύο εμβληματικών και καινοτόμων εμπορικών σημάτων. Από την έναρξη αυτής της συνεργασίας το 2018, η OnePlus υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης μας και τους ευχόμαστε να είναι καλά και ελπίζουμε να τους δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. “

Ο εκπρόσωπος δεν εξήγησε ωστόσο το λόγο που συνέβη αυτό, όμως από ότι φαίνεται οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συμφωνία τους μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Τα τηλέφωνα McLaren της OnePlus συνήθως αποτελούν ναυαρχίδες των ναυαρχίδων για τον στόλο της όπως για παράδειγμα το OnePlus 6T McLaren που διαθέτει 10 GB μνήμης RAM αντί για 6 GB ή 8 GB, ή το OnePlus 7T Pro McLaren με 12 GB μνήμης RAM και συνδεσιμότητα 5G, κάτι που δεν διαθέτει το standard 7T Pro.

Στην CES νωρίτερα φέτος, η OnePlus παρουσίασε και ένα τηλέφωνο με την ονομασιά Concept One που είναι επενδυμένο με δέρμα από παπάγια που χρησιμοποιεί η McLaren για ορισμένα από τα αυτοκίνητά της όμως από ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον δεν πρόκειται να τη δούμε ποτέ τη συσκευή να φτάνει στα ράφια των καταστημάτων.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2970