18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ACS ανακαλεί την έκτακτη χρέωση στον τιμοκατάλογό της

1 min read
image.png.5d390e0dd05f0c6f7e4d81024898d5581 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά από καταγγελίες πελατών της εταιρείας για απροσδόκητη αλλαγή στον τιμοκατάλογο της με επιπλέον επιβάρυνση κατά 22,5%, το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στα κεντρικά γραφεία της γνωστής εταιρείας ταχυμεταφορών ACS από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της Οικονομικής Αστυνομίας.

techlog.gr – ACS: Πρόσθετη χρέωση έκτακτης ανάγκης λόγω COVID-19

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων και η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου σε κοινή ανακοίνωση τους στις 2 Απριλίου, έκαναν γνωστό ότι ενημέρωσαν το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την απόφαση της εταιρείας ταχυμεταφορών να προχωρήσει σε αιφνιδιαστική αλλαγή του τιμοκαταλόγου της με επιπλέον επιβάρυνση κατά 22,5% από την 1η Απριλίου, αγνοώντας προσφορές που είχε προτείνει ή και συμφωνίες που βρίσκονταν σε ισχύ.

Τελικά, η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της από την 1η Απριλίου του 2020 δεν πρόκειται να ισχύσει. Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου Quest Συμμετοχών, κ. Θεόδωρος Φέσσας μετά τις καταγγελίες και την δημοσιότητα που απέκτησε το θέμα. Ο κ. Φέσσας δήλωσε ότι η εταιρεία θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική.

Η δήλωση του κ. Φέσσα είναι η παρακάτω:

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η θυγατρική μας εταιρεία ACS Courier έχει γίνει στόχος διαφόρων συκοφαντικών δημοσιευμάτων, παρά την προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση για παραδόσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στα σπίτια.

Η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες,  που οφείλονται εκτός από την μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες του προσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματα της, συνθήκες που αυξάνουν σημαντικά το  κόστος λειτουργίας της.

Η εταιρεία μας σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επίσης θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική.

Συνεπώς η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1/4/20 δεν θα ισχύσει.

Πηγή insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα