12 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ACS: Πρόσθετη χρέωση έκτακτης ανάγκης λόγω COVID-19

1 min read
banner real1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι συνεχιζόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω COVID-19 πολλές φορές αναγκάζει τις εταιρείες να κάνουν διάφορες αναπροσαρμογές στην πολιτική τους και στις τιμές τους, για να μπορέσουν να παραμείνουν αξιόπιστοι ως προς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτουν.

Έτσι λοιπόν η γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών, ACS, αναπροσαρμόζει τον τιμοκατάλογο της με ισχύ από 1η Απριλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας και για όλες τις αποστολές εσωτερικού χρεώνει επιπλέον 0,45€+ΦΠΑ ανά αποστολή.

Δείτε την παρακάτω επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Αγαπητοί Πελάτες,

 

Βασική αρχή της ACS στη μακρόχρονη πορεία της, έχοντας στον πυρήνα της στρατηγικής της τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αλλά και κάθε επένδυση που έχει στόχο την εξέλιξη της λειτουργίας της και τη βέλτιστη ανταπόκρισή της στις προκλήσεις των καιρών.

 

Παρά τις προκλήσεις με τις οποίες έχουμε έρθει αντιμέτωποι λόγω της παγκόσμιας κατάστασης από τον ιό COVID-19, η εταιρεία μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάλειπτα με βάση το σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας που ακολουθεί ήδη, ώστε να διασφαλίζει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα καλείται να προσαρμόζεται στις έκτακτες αυτές συνθήκες, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία της και την ασφάλεια του προσωπικού της, που θέτει σε πρώτη προτεραιότητα.

 

Λόγω του δραματικού αντίκτυπου που έχει ο ιός COVID-19 στον κλάδο των ταχυμεταφορών γενικότερα, η ACS καλείται να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν την τροποποίηση της λειτουργίας της (αναφορικά με τα δρομολόγια, την ενοικίαση πρόσθετων οχημάτων και νέων χώρων διακίνησης, πρόσληψη προσωπικού, μέτρα ασφαλείας, πρόσθετες διαδικασίες διανομής, κλπ) και που έχουν ως άμεσο αντίκτυπο την αύξηση όλων των συντελεστών του λειτουργικού κόστους της εταιρείας.

 

Προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη επιχειρησιακή της λειτουργία και να συνεχίσει να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η εταιρεία είναι αναγκασμένη να επιμερίσει ένα μικρό μόνο μέρος αυτού του λειτουργικού κόστους στους Πελάτες της. Ως εκ τούτου, προχωράει προσωρινά, με ισχύ από 1η Απριλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, στην εφαρμογή Πρόσθετης Χρέωσης Έκτακτης Ανάγκης λόγω COVID-19 για όλες τις αποστολές εσωτερικού, αξίας 0,45€+ΦΠΑ ανά αποστολή.

 

Η ACS, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς, επωμίζεται το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αύξησης του λειτουργικού κόστους, περιορίζοντας στο κατώτατο δυνατό επίπεδο την τελική επιβάρυνσή των Πελατών της και συνεχίζει να προσπαθεί διαρκώς για την ομαλή διεκπεραίωση όλων των αποστολών τους, με βασικούς άξονες την ποιότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα των Νέων στο site μας, την οποία ανανεώνουμε σε τακτά διαστήματα με όλες τις νεότερες εξελίξεις για σημαντικές αλλαγές στις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας της ACS.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

 

Με εκτίμηση,

Για την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.A.E.E.

 

Α. Βάλλας

Εμπορική Διεύθυνση

techlog.gr – Το AliExpress προειδοποιεί τους πελάτες για πιθανή καθυστέρηση στις παραδόσεις λόγω του κοροναϊού

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα