19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

“Τρώνε πόρτα οι χοντροί κι οι άσχημοι” από το TikTok

1 min read
tiktok theintercept 15841271691 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με τη δημοφιλές site The Intercept οι κατασκευαστές του TikTok, της διάσημης αυτής εφαρμογής με τα βίντεο των λίγων δευτερολέπτων, με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, έδωσαν εντολή στους συντονιστές να καταργούν βίντεο χρηστών που δεν “ταιριάζουν” στα πρότυπα της δημοφιλούς πλατφόρμας.

techlog.gr – TikTok : Η εφαρμογή κοινωνικού δικτύου που έχει αρχίσει να σαρώνει τη Δύση

Σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του The Intercept οι συντονιστές του TikTok έκοβαν βίντεο από τη ροή “For You” από χρήστες με “ιδιαιτερότητες” στην εμφάνισή τους, όπως η σωματική τους διάπλαση, το πρόσωπο τους ή οτιδήποτε μπορούσε να θεωρηθεί κακή εμφάνιση που μείωνε την ελκυστικότητα του βίντεο.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Σχετικά το The Intercept αναφέρει:

Σύμφωνα με αυτήν την πολιτική, οι συντονιστές του TikTok ειδοποιήθηκαν ρητώς να καταργήσουν τις μεταφορτώσεις από χρήστες με ατέλειες, όπως το “ανώμαλο σχήμα σώματος”, “άσχημη εμφάνιση του προσώπου”, το νανισμό την “προφανή μπυροκοιλιά”, “πάρα πολλές ρυτίδες”, “οφθαλμικές διαταραχές” και πολλά άλλα χαρακτηριστικά “χαμηλής ποιότητας”  όπως και βίντεο, στα οποία «το περιβάλλον λήψεως είναι κατεστραμμένο και ερειπωμένο.

techlog.gr – Ο ανταγωνιστής του TikTok το ‘Byte’ είχε 1,3 εκατομμύρια downloads την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του

Αυτές ωστόσο οι πολιτικές σύμφωνα με το The Intercept χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον κατά τα τέλη του 2019 ενώ πλέον δεν εφαρμόζονται.

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα