Νέα διαρροή αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Galaxy S11 της Samsung

Νωρίτερα φέτος η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S10 που σηματοδότησε τη δέκατη επέτειο της σειράς Galaxy S. Ενώ οι πωλήσεις του Galaxy S10 είναι ακόμα αρκετά ανεβασμένες, μια νέα διαρροή μπορεί να έχει αποκαλύψει την ημερομηνία έναρξης του επερχόμενου Galaxy S11.

Σύμφωνα με την την SamMobile, η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Galaxy S11 την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο, αν και η SamMobile δεν είναι σίγουρη για αυτό καθώς η ίδια αναμένει ότι η συσκευή θα αποκαλυφθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2020. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη καθώς η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S10 την ίδια ημερομηνία, στις 20 Φεβρουαρίου φέτος.

Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, ωστόσο έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι σήμερα μέχρι το Φεβρουάριο του 2020.

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung αναμένεται να προσθέσει μερικά κομψά χαρακτηριστικά στο Galaxy S11 μαζί με μια κάμερα 108 MP στο πίσω μέρος.

ΔΕΣ ΕΔΩ Samsung Galaxy S11: έρχεται με 108MP κάμερα!!!

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967