25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκπαιδεύστε τον Google Assistant να προφέρει σωστά το όνομά σας

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google αναμφισβήτητα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει το search engine app της στην κορυφή.


Οι τελευταίες αλλαγές στην εφαρμογή της Google πραγματικά αγγίζουν και την τελευταία λεπτομέρεια και δεν είναι τίποτε άλλο από τη σωστή προφορά του ονόματός σας.

Το Google App (v10.93.8.29) είναι πλέον ενημερωμένο και διαθέσιμο με τη νέα λειτουργία “Οικιακές επαφές” το οποίο χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση CES 2020 στο Las Vegas.

Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να βάλετε τις πιο σημαντικές επαφές των οικείων σας στην “γρήγορη κλήση”, και να πραγματοποιείτε εύκολα κλήσεις στα ηχεία και στις έξυπνες οθόνες.

Μόλις εγκατασταθεί, ο καθένας μπορεί να καλέσει το οικείο του πρόσωπο λέγοντας πχ “Hey Google, κάλεσε τη μάνα μου”  ή πατώντας το όνομα της μάνας σας στη λίστα επαφών στο Smart Display.

Η σωστή αναγνώριση της επαφής σας γίνεται χάρη στο νέο χαρακτηριστικό που εισάγει η Google και ονομάζεται Record Pronunciation,

Εάν το όνομα μίας επαφής σας δεν είναι τόσο συνηθισμένο μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον Βοηθό να λέει όχι μόνο το δικό σας αλλά και τα υπόλοιπα ονόματα  των επαφών σωστά.

Εκτός αυτού, η Google έχει πλέον προσθέσει ένα κουμπί “Hide Explicit Results” στο μενού “Ρυθμίσεις”. Αφού κάνετε κλικ σε αυτό, ανοίγει ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο δεν αποθηκεύει δεδομένα οποιασδήποτε μεταγενέστερης αναζήτησης.

Τέλος, ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης σε πρόσθετες λειτουργίες του Google Assistant, όπως υπενθυμίσεις, συμβάντα, λίστα αγορών και σημειώσεις.

mspoweruser

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα