23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούργιο υπολογιστή, το συστήνει και η Microsoft άλλωστε

1 min read
surface windows 71 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft καλά τα λέει το θέμα ποιος έχει λεφτά για να το κάνει.


Μετά την επίθεση που έχει δεχτεί η Microsoft από τους οπαδούς των Windows 7, από τότε που η εταιρεία ανακοίνωσε το End-of-Support για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα , ήγγικεν η ώρα που λέμε, είμαστε μόλις δύο ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία και η Microsoft δημοσίευσε ένα πλήρες άρθρο που συμβουλεύει τους χρήστες να αγοράσουν καινούργιο υπολογιστή.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα από το FAQ του support των Windows 7

Μπορώ να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου σε Windows 10;

……Για να επωφεληθείτε από τις τελευταίες δυνατότητες υλικού, σας συνιστούμε να αγοράσετε έναν καινούργιο υπολογιστή με Windows 10…….

Για τους περισσότερους χρήστες των Windows 7, η μετάβαση σε μια νέα συσκευή με Windows 10 Pro είναι θα λέγαμε μονόδρομος καθώς και η Microsoft σημειώνει ότι η αναβάθμιση από τα Windows 7 στα Windows 10 ενδέχεται να μην δουλέψει σωστά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ορισμένα στοιχεία και προγράμματα οδήγησης μπορεί να μην λειτουργήσουν σωστά διότι τα Windows 10 έρχονται με βασικούς οδηγούς, έτσι ενώ υπάρχει η πιθανότητα να εκκινήσει το μηχάνημα σας δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του εγκατεστημένου υλικού η ακόμα να υπάρχουν δυσλειτουργίες και να μην αναγνωρίζονται πλήρως συσκευές όπως π.χ. αναγνώστες καρτών SD ή σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτές οι συσκευές συνήθως εξυπηρετούνται από τους OEM οι οποίοι είναι και οι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία των αντίστοιχων οδηγών.

Συνιστούμε να μην εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε μια παλαιότερη συσκευή, καθώς ορισμένες συσκευές Windows 7 δεν είναι συμβατές με τα Windows 10 ή ενδέχεται να έχουν μειωμένη διαθεσιμότητα λειτουργιών. Αναφέρει χαρακτηριστικά η Microsoft.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τη στιγμή που μιλάμε σχεδόν 400 εκατομμύρια χρήστες εξακολουθούν να βρίσκονται στα Windows 7.

Έτσι ιδανικά θα πρέπει είτε να αγοράσουν νέα PC με Windows 10 είτε να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στα Windows 10 (έχουν περιθώριο ακόμα δύο ημέρες).

Προβλέπεται να γίνεται ένα μικρός χαμούλης 🙂

mspoweruser

Δείτε επίσης

Windows 7: Ετοιμάζεται να χτυπήσει το κουδούνι για να σχολάσουν…

https://techlog.gr/2018/12/09/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα